Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia1983vr

Ja, On i Jego koledzy..

Polecane posty

Gość Asia1983vr

witam, od 4 lat jestem w związku z moim rówieśnikiem..mieszkamy razem prawie od początku. początki były cudowne,starał się, spędzaliśmy dużo czasu razem.niestety od ponad roku nie jest już tak kolorowo. po pracy jesteśmy zmęczeni więc w zasadzie nie robimy nic, wekendy jeździmy do swoich domów i od pewnego czasu robimy to osobno.. on mnie kręci, kłamie wymyśla powody bylebym pojechała do rodziców a wtedy zaprasza kolegów i cały wekend piją..jak mu zarzucam, że są dla niego ważniejsi twierdzi że nie mam racji, ale ciągle przyłapuje go na kręceniu..woli spędzi wekend z kolegami (młodszymi od siebie o 5 lat :?/) aniżeli ze mną. ze mną wekend to spacer, zakupy, wekend beze mnie to alkohol, nie mycie się i impreza.. nie wiem czy on się jeszcze zmieni.ma 30 lat, ja chcę już stabilizacji, on twierdzi, że jest dalej młody.chyba koledzy go odmładzają. czy któraś miała taki problem i co najważniejsze czy facet w końcu wydoroślal?

facet musi sie jeszcze troche wyszumieć nim dorośnie to jeszcze dzieciak jest

Gość Asia1983vr
wiem, bo ciągle mamy o to kłótnie, bo on twierdzi, że ja chcę go traktować już jak starca a on czsem potrzebuje chwili zabawy.. tyle, że ja mam prawie 30lat, chciałabym założyć rodzinę, mieć dziecko. a zamiast tego ciągle się kłócimy, bo on stawia kumplom, bo okłamuje mnie, bo wysyła mnie do rodziców, żebym mu wekendu nie popsułA.. i jak z nim rozmawiac? pozwolic i czekać aż wydorośleje? jego kumpe mają po 25lat, więc chyba jedynym rozwiązaniem jest poczekac aż koledzy wydrośleją, ochajtają się to i mój spowaznieje... :O

hmmm wydoroślenie według ciebie oznacza pierdzenie w stołek nad dzieciakiem w domu ? nie można się zabawić ? współczuję mu zony 🖐️

Gość Asia1983vr
oczywiście, że nie. ale to nie oznacza, że mam wyjeźdząc co wekend z domu o moj musi zaprosić kolegow i pojsc się napić. a ze mną wekendy dla niego są nudne, bo ja nie piję a imprez też nie lubię :O

jak wygląda fajny weekend według ciebie ? bo coś mi się wydaje,że macie tu zbieżność charakterów , która musiała wyjść z czasem

Gość Asia1983vr
poza tym "podobno"zaręczyliśmy się pół roku temu ale o terminie nic nie ślychć...ja nic nie mówię, on też nie wspomina.. tylko imprzy

[zgłoś do usunięcia] Asia1983vr wiem, bo ciągle mamy o to kłótnie, bo on twierdzi, że ja chcę go traktować już jak starca a on czsem potrzebuje chwili zabawy.. tyle, że ja mam prawie 30lat, chciałabym założyć rodzinę, mieć dziecko. a zamiast tego ciągle się kłócimy, bo on stawia kumplom, bo okłamuje mnie, bo wysyła mnie do rodziców, żebym mu wekendu nie popsułA.. i jak z nim rozmawiac? x on ma racje :classic_cool: chcesz go urobic na swiją własną iluzję a kiedy ci sie to w koncu uda okaze sie nie tym z kim chcialas byc :classic_cool: :D Jest dorosly ty chyba tez, jesli ja nie jestem w stanie zaakceptowac coś co robi moj partner to albo stawiam granice dajac mu prawo na wybor albo odchodze :classic_cool:

Gość wredniucha05
"".. Nie czyń priorytetu z kogoś, kto ma Cie tylko za opcję... "" jedno z najmądrzejszych zdań jakie słyszałam i mocno adekwatne do twojej sytuacji autorko

Gość isajdlkasjdlksajdlkasjdlasjdlk
sluchajcie, a nie bierzecie pod uwage ze tu najwazniejsze nie jest to zeby urobic narzeczonego na wlasna modle, ale to ze jak sie z kims zarecza i z kims mieszka i wyglada ze chce sie byc w powaznym zwiazku to powinno sie tak zachowywac i do tego dazyc? a tym czasem ten chlopak robi wszystko zeby miec ciastko i zjesc ciastko, ma narzeczona ale nic od siebie nie daje, ma kolegow i bawi sie z nimi. chodzi o to ze jak sie zareczyl to powienien sie zadeklarowac czynami

Gość wredniucha05
w Polsce to ona ma się wykazywać czynami i cieszyć się, że ktoś ją w ogóle chciał

Gość Asia1983vr
to nie chodzi o to, że jak się zareczyliśmy to teraz ma siedzieć w domu i pierdzieć w stołek. ale chyba to chore, że co wekend facet pozbywa się mnie z domu żeby imprezowac. a jak zabraniam robi to w tajemnicy, oklamuje mnie, a potem niestety i tak wychodzi na jaw :O dzieje się tak od około roku..nagle mu odbiło i znowu chce się czuć młody chyba. bo ja mu zrzedze zeby oszczedzal a on dobry wujek potrafi przez wkened wywalic z 200zl zeby koledzy nie musieli piw sami kupowac), zeby posprzatal, etc ideany wekend dla mnie? idziemy na zakupy, potem spacer, wieczorem moze kino, moze jakies male piwko w pubie i do domu dla niego? spanie do 14.00, granie, zjedzenie czegos, od 20.00 wyjscie na miasto z kumplami, zachlanie i powrot do domu ja mu w tym przeszkadzam wiec mnie oklamuje, kaze jechac do domu bo musi pracowac, a potem sie dowiaduje ze impreza byla .. denerwuje mnie to, potem musze wszytsko wymieniac, reczniki, posciel bo przeciez cholera wie co robili :O

Gość cderwwww
ja bym dala mu wolna reke przez jakis czas, nie zrzedzila, nie klocila sie, czesto faacei robia na zlosc byleby pokazac ze nie beda sluchac baby