Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierodzinna...

nie chcę utrzymywac kontaktów z rodziną oprócz rodziców i siostry?? czy to źle??

Polecane posty

Gość nierodzinna...

nie lubię mojej rodziny, za bardzo wtrącają się w nieswoje sprawy, niepytanii o zdanie, pomoc itp. często palną coś wrednego i tak od dziecka do mojej dorosłości. rodzice już przywykli, że nie spotykam się ani nie odbieram tel. od rodziny, ale czasami się o to kłócimy. siostra nie ma takiego problemu bo przebywa za granicą i nie wiem dlaczego nikt nawet o nią nie pyta... na mnie przeszła wszelka miłość i nienawiść mojej rodziny i wtrącanie się. teraz jestem spokojna i żyję bez niepotrzebnych opini i wtracań co mnie naprawde uszęśliwia rodzice jednak twierdzą, że to rodzina i powinnam utrzmywac kontakt. Mnie coś takiego kosztuje zdrowie psychiczne i nie zamierzam. Co sądzicie??

Gość Antoamen
Ale jaką rodzinę masz na myśli ? Kogo konkretnie ?

Gość Antoamen
Ale jaką rodzinę masz na myśli ? Kogo konkretnie ?

Gość arz
Też nie lubię nasiadówek rodzinnych, więc od wielu lat szrokim łukiem omijam imprezy, zaproszenia etc. Widujemy się jedynie na pogrzebach. Też wypytują, są wścibscy, ja nie chcę wiedzieć, co u nich etc.

Gość arz
Stare porzekadło - najlepiej na zdjęciu...

Gość imperius
to madre -rozumiem kontakt z rodzicami, rodzenstwem choc bywa ze i znimi nie -jesli sa wredni ale wujki ciotki kuzynow a tym bardziej krewnych typu syn kuzyna ojca -mozna se darowac - utrzymywanie kontkatow z dlaeka rodziną jest typowe dla spoleczesntw prymitywnych