Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandarynka81

Szpital św.Elżbiety w Tuchowie - ktoś rodził?

Polecane posty

Gość Mandarynka81

http://www.sw-elzbieta.com/ Czy któraś z Was rodziła w tym szpitalu? Możecie podzielić się opiniami? Gdyby wszystko było tak piękne, jak na tej stronie, to by było cudownie :)

ja tam rodziłam, mój poród trwał 2godz i było w porządku, personel był bardzo miły, tylko mi jeden lekarz nie pasował, ale na szczęście przy porodzie miałam innego,

Gość Mandarynka81
Dzięki za odpowiedź :) Ja pierwszy raz rodziłam w tarnowie, ale mam bliziutko do Tuchowa i same pozytywy ostatnio słyszę o tym szpitalu

ja w tym szpitalu byłam kilkakrotnie, bo miałam zagrożoną ciążę, wystrzegaj się broń Boże pani doktor nazwiska podawać tutaj nie będę, ale tam jest tylko jedna babka jako gin.położnik o tym zapomniałam wyżej napisać, przez nią moja córka mogła nie przeżyć

Witam, po pierwsze to jest szpital w Roztoce a nie w Tuchowie:) Rodziłam tam - wszystko tak jak piszę na stronie:) szpital XXI wieku:) Byłam pacjentką owej Pani Doktor i złego słowa nie moge powiedzieć. Prowadziła obie moje ciąże. W Tuchowie też rodziłam ale 4 lata temu i opieka położnych ok za to lekarzy masakra!!! Własnie jedynie Pani doktor ineteresowała się mną (ale ok byłam jej pacjentką) i w dodatku innymi kobietami które chodzily na NFZ do pana doktora z Burzyna:/ On to jest dopiero tragedia! Został w Tuchowie. teraz nie wiem jak jest. Wtedy wyposażenie i higiena pozostawały dużo do życzenia. Z tego co wiem to o ZZO w Tuchowie można tylko pomarzyć. W Roztoce to standard.

Witam, po pierwsze to jest szpital w Roztoce a nie w Tuchowie:) Rodziłam tam - wszystko tak jak piszę na stronie:) szpital XXI wieku:) Byłam pacjentką owej Pani Doktor i złego słowa nie moge powiedzieć. Prowadziła obie moje ciąże. W Tuchowie też rodziłam ale 4 lata temu i opieka położnych ok za to lekarzy masakra!!! Własnie jedynie Pani doktor ineteresowała się mną (ale ok byłam jej pacjentką) i w dodatku innymi kobietami które chodzily na NFZ do pana doktora z Burzyna:/ On to jest dopiero tragedia! Został w Tuchowie. teraz nie wiem jak jest. Wtedy wyposażenie i higiena pozostawały dużo do życzenia. Z tego co wiem to o ZZO w Tuchowie można tylko pomarzyć. W Roztoce to standard.

Gość Mandarynka81
Fakt, to w Roztoce, pomyłka :) Jeszcze raz dzięki za porady, mam nadzieję, że trafię na dobrego lekarza. Ale to dopiero za 5 miesięcy ;)

Gość gość
Witam serdecznie i pragnę się podzielić. Swój spostrzeżenie poród w tym szpitalu to koszmar nie wyobrażam sobie żebym musiała tam trafić nigdy więcej