Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłem ją w twarz

Uderzyłem morderczynie!!!

Polecane posty

Gość uderzyłem ją w twarz

Od zawsze byłem bardzo wierzący. Ja potrzebuje kobiety czystej, niewinnej. A nie takiego czegoś. W wieku 18lat zaszła w ciąże ze starszym facetem. Jej ojciec inżynier, matka nauczycielka. Tamten mężczyzna nawet jej się oświadczył ale jej rodzice nie przyjeli go i kazali usunąć ciąże. Powiedziała mi o tym, uderzyłem ją w twarz a potem z moimi kolegami i koleżankami (wierzącymi katolikami) pobiliśmy ich rodziców bo zamiast doprowadzić do cudu narodzin zabili niewinną istote.

Gość journeyforever
jeżeli to prawda co tu piszesz to uważam że zachowałeś się okropnie. Nie bronię tej dziewczyny ani nikogo, ale ty niewiesz co sie dzieje z kobieta gdy zachodzi w niechciana ciążę w tak młodym wieku, taka dziewczyna często kieruje się emocjami i strachem. Moze źle zrobiła uprawiając seks z facetem nie zdając sobie sprawy z tego że może być w ciąży. Ja uważam że napewno jej łatwo nie było, i napewno będzie to pamietac do konca życia. Fakt zrobiła źle ale w tym momencie okazałeś się równie zły.

Gość prowokacja jak nic__
bardzo glupia prowokacja :( autorze twoja glupota nie ma granic, zajmij sie czyms pozytecznym a nie sprawami o ktorych i tak nie masz zielonego pojecia !!!

Gość Jfjdbfxks
Mam nadzieję, że kamieniem "katoliku".