Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa,,,ewa

bylam z brzydkim facetem

Polecane posty

Gość ewa,,,ewa

tyle tu uzalajacych sie facetow z brzydka aparycja, ze dziewczyny ich niechca i sa okrutne hahaha. bylam z takim gosciem,brzydki jak noc listopadowa, sam to stwierdzal zreszta. traktowalam go dobrze, bo mi zalezalo, on nie szanowal mojego czasu ani staran. wiec przestancie chrzanic jacy to jestescie biedni bo nieatrakcyjni. jak wam sie trafi fajna dziewczyna to tez ja potraktujecie zle. nie doceniacie staran ani tego ,ze akurat jej nie odpycha to jak wygladacie.

Gość brzydki_facet
A co zrobił jeżeli można wiedzieć ?

Gość ewa,,,ewa
olewal,odzywal sie raz na tydzien-dwa. nie zalezalo mu lub inaczej-zalezalo tylko na poczatku.

Gość Siemaczoer
ja jestem bardzo przystojniacha chcesz mnie poznac :D? nie oleje cie :*

Gość Anastaszia
Miałam podobnie. Przez pierwsze miesiące obsypywał mnie komplementami, jak to dobrze trafił, że nie wie jakim cudem ja go chciałam, nosił mnie na rękach, chwalił się znajomym mną, a później gdy pokazałam, że mi zależy i coś poczułam skończyło się. Poczuł się pewnie i zaczął mnie olewać. Rozmawiałam raz, drugi raz i w końcu odeszłam. Nie tylko przystojni nie doceniają kobiet. Wy chyba po prostu lubicie jak się wami pomiata, bo jak kobieta daje wam wszystko, to się nią nudzicie.

Gość fffggg fggggg
może jesteś brzydka albo harpia więc wolał się zmyć i matzyć o dobrej i pięknej dziewczynie :classic_cool:

Gość fffggg fggggg
marzyć ;)

Gość ewa,,,ewa
ahahhaa nie jestem jednym ani drugim. mial duzo swobody, nie narzucam sie, ale jakies zasinteresowanie z jego strony chcialabym czuc. tymczasem gdy nie byl pewny czy mi sie podoba to staral sie,pytal o moje zdanie,zagadywal. potem zeby meic kontakt to ja musialam kontaktowac sie peirwsza. i czesto nie odpisywal nawet. wiec nara.

Zgadzam się,. Brzydcy, nieatrakcyjni ludzie zdradzają, tylko dlatego,żeby podreperować swoją wartość. Od zawsze omijałam brzydkich mężczyzn.

Gość ewa,,,ewa
teraz tez mi sie tak wydaje,ze chcial mnie ''zdobyc'' by potwierdzic ,ze jeszcze ktos na niego poleci. dowartosciowac siebie.

Gość Anastaszia
Jak brzydkim facetem zainteresuje się atrakcyjna kobieta, to on chyba z tego zaślepienia jej urodą nie patrzy czy po drodze coś poczuł czy nie.

Gość brzydki_facet
Chyba mało takich przypadków.Byłem kiedyś całą niedzielę pozwiedzać Warszawę i tam to dopiero są pary jak z Holywoodu. Ona super laska a on przystojniak.Ludzie się dobierają co tu ukrywać!

Gość ewa,,,ewa
nie uzalaj sie and soba. musisz czyms zaimponowac kobiecie, a nie byc taka ciepla klucha.

Gość chlopak mial prawo
zycia zakosztowac

Gość ewa,,,ewa
z takim podejsciem zakosztuje...chwilowo. zadnych zwiazkow w zyciu nie potrafil utrzymac do tej pory.

Gość Kobiety sa jednak.....
Oka, wstawcie zdjęcie, sprawdzimy czy rzeczywiście takie to szczęście was spotkać;P

Gość ewa,,,ewa
hahaha nie chodzi o to,ze powinien byc wdzieczny do usranej smierci za to ,ze mnie spotkal. ale! skoro juz wchodzi w relacje,to niech ja utrzymuje, a nie takie...flaki z olejem się robią. wiec zerwalam.

Gość chlopak mial prawo
ale swoje pobzykal pewnie. ja tez jestem brzydki i czasem sypiam z ladnymi dziewczynami. glupio bym sie czul bedac z taka dziewczyna, przeszkadzaloby mi, ze jestem duzo brzydszy od niej i tak naprawde na nia nie zasluguje, bo ona ma szanse na ladniejszego. wiec wole z takimi sie przespac np. jednorazowo, zeby miec frajde. zwiazek z taka to za duzo stresu

Gość chlopak mial prawo
do tego bedac z taka czulbym, ze wszyscy sie z niej smieja, ze z takim brzydalem jak ja sie zwiazala

Gość ewa,,,ewa
gratuluje rozumu.......

Ludu...rzeczywiście kompleksy się wylały. Możemy za to dojść do jakiegoś wspólnego wniosku, że uroda nie świadczy o wartości człowieka, czy brzydki czy ładny może być takim samym palantem/palantką ;>

Gość chlopak mial prawo
ja sie z atrakcyjna czuje niekomfortowo. fajnie sobie popatrzec, ale byc z taka w zwiazku? czulbym sie jak facet co kupil roleksa na kredyt i udaje bogatego, mimo ze to w ogole nie pasuje do jego pozycji spolecznej i lifestyle. co z tego, ze bylbym z ladna dziewczyna, jakbym nadal sam byl brzydki? jestem meski, zachowuje sie w sposob pewny siebie, ale po prosty brzydki i posiadajacy srednia prace. ladne dziewczyny to nie moj swiat, ale jak chca ze mna sypiac, to droga wolna. idac z taka za reke czulbym sie postrzegany jako glupi, ktory ma zawsze szczescie

Kurdę! podoba mnie się ten pan!! Więcej takich! Dzięki nim, więcej ładnych kobiet przypada na mnie;) Idę w miasto chyba;)

Gość chlopak mial prawo
ale ja z tymi ladnymi sypiam, wiec musisz sie liczyc z tym, ze to ja moze wczesniej swawolilem z twoja partnerka

Gość ewa,,,ewa
hahaa taaaaa

Wiesz, ja nie szukam lasek, które bzykają się z brzydkimi bez zobowiązań... Wolę szanujące się kobiety ;P Tak, że spokojnie, nie trafię na te Twoje!

Gość iriroeriorifkdkllf
A ciebie boli to,że taki brzydal miał cię gdzieś? Najwidoczniej twoja rzekoma atrakcyjność to nie wszystko

Gość chlopak mial prawo
moze i piekny nie jestem, ale gadane mam

Gość chlopak mial prawo
a te twoje szanujace sie kobiety to pewnie jakies totalne przecietniary. akurat ladne i temperamentne dziewczyny uprawiaja seks bez zwiazku

Ty nazywasz je temperamentnymi, a ja puszczalskimi bez szacunku do siebie. W zamian Ty moje szanujące się i oczekujące czegoś więcej niż brzydki posuwacz w łóżku...nazywasz przeciętniarami;) Mamy inny target i cieszy mnie to ;P