Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mama mama

pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość mama mama mama

kobitki mam problem.. otóż moj 5 miesieczny synek wstaje w nocy ok 3 lub 4 razy(czasem dwa) jednak jak spi u babci jednek lub drugiej budzi im sie zawsze tylko raz na jedzenie.. jak to jest? czemu tak sie dzieje?? Dodam jeszcze, że co tydzień śpi u jednej albo u drugiej babci całą noc.

Gość mama mama mama
up

Gość zasrauem łuszko
Bo babcie znają mądre sposoby by dziecię słodko spało i rodzica nie budzilo, jak np napar z maku!

cos w tym jest heh moja 17 miesieczna cora nie spi w dzien ale jak jest u babci to zawsze zdrzemnie sie na jakies 2 godziny babcia ja ulula i spi hehhe a moze twoj synek czuje ciebie i chce jak najwiecej sie przytulac a jedzenie to wymowka

Gość biualal huhu
pewnie studiuje, a moze imprezuje, nie w ym rzecz, moze jak jest z babcia to tak sie wymeczy zabawą, że nie ma sily sie budzić nocami :-)

Nie o to mi chodzilo. Raczej chcialam zapytac czy spi tam sam czy mama tez nocuje razem z nim u babci. Bo moja to ma odwrotnie. Jak raz na jakis czas spi u mojej mamy to cala noc sie kreci budzi (spi w swoim kojcu ktory przynosimy do mamy), a w domu jak aniolek cala noc przespi, bez ekscesow.

do tego babcia by ciagle karmily i karmily bo dziecko to taki worek co trzeba non stop wrzucac jedzenie (znam to z autopsji) i dziecko jest tak najedzone ze juz nie ma sily jesc chociaz twoj szkrab jest jeszcze malutki

Nie o to mi chodzilo. Raczej chcialam zapytac czy spi tam sam czy mama tez nocuje razem z nim u babci. Bo moja to ma odwrotnie. Jak raz na jakis czas spi u mojej mamy to cala noc sie kreci budzi (spi w swoim kojcu ktory przynosimy do mamy), a w domu jak aniolek cala noc przespi, bez ekscesow. I moze twojemu synkowi lepiej sie u babc spi z jakiegos powodu.