Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki tam Sławek

Młody i Fajny :-)

Polecane posty

Gość Taki tam Sławek

Młody wysportowany chłopak (28 lat, podobno przystojny) dotrzyma każdej kobiecie, w każdym wieku towarzystwa i nie tylko. Również dobrze umiem wykonać masaż całego ciała. Bez żadnych podtekstów finansowych , jeśli masz ochotę na małe oderwanie się od rzeczywistości to pisz chlopak.dla.ciebie@wp.pl DOLNYŚLĄSK

Gość Umiesz
gotować?

Gość Taki tam Sławek
Pewnie,że umiem :p może mistrz kuchni ze mnie nie jest ale radze sobie :)

Gość Umiesz
a mezatki tez moga byc ?

Gość Taki tam Sławek
Oczywiście, że mogą :) skąd jesteś ??

Gość Umiesz
Z bliska :) Ale ja jeszcze zupelnie nie upadlam na dno :( jestem zla kobieta. nawet podoba mi sie Twoja propozycja.Jest kuszaca. chetnie poddalabym sie takiemu masazowi bez podtekstow finansowych, a nawet erotycznych. ale czuje ze nie opanowalabym sie i schrupala Cie :) a nie moge bo mam meza

Gość Taki tam Sławek
Jak masaż, to tylko masaż i nic więcej :) Ja bym się raczej opanował :) Jak chcesz to napisz na priv, na meila chlopak.dla.ciebie@wp.pl Popisać zawsze można :)

Gość Umiesz
Zapisze go sobie, ale nie wiem czy uzyje. nie mam ochoty na wirtualne swintuszenie. Tzn ochote mam ale nie moge a poza tym czuje sie jak psychiczny wrak czlowieka, wiec nie bylabym dobrym kompanem do rozmów Fajny jestes :) Moze jakas laska fajna napisze do Ciebie.

Gość Taki tam Sławek
To może napisz chociaż jak masz na imię ?

Gość Taki tam Sławek
Możemy też porozmawiać o Twoich problemach i zmartwieniach... Obcemu zawsze lepiej się wyżalić niż komuś bliskiemu.

Gość Umiesz
popularne i brzydkie, jak i ja sama :) nie ma sie czym chwalić Mnostwo jest takich kobiet - samotnych, bez radosci, bez blasku.Na pewno jakas chetnie popisze z Toba,by choc przez chwile poczuc zainteresowanie ze strony fajnego faceta A potem Ty znikniesz i zostawisz ja ze złamanym sercem :)

Gość Umiesz
probowalam juz z kims rozmawiac. nic to nie pomaga. problemy nie znikaja od gadania. Trzeba dzialac.

Gość Taki tam Sławek
Ale czy Twoje imię to tajemnica ?? Ja jestem Sławek :P

Gość Taki tam Sławek
Ale jakie masz zmartwienia ?? może bedę umiał Ci coś poradzić ??

Gość Umiesz
Dla potrzeb naszej rozmowy moge byc np. Moniką, jesli juz koniecznie chcesz imie. I jestem kobieta bez blasku i smutnymi oczami. A jednym z moich prolemow jest to ze jestem brzydka i glupia Ze jestem brzydka to juz nic na to nie poradze taka mnie rodzice zrobili A ze glupia? to juz na wlasne zyczenie taka sie uczynilam

Gość Umiesz
I co mi na to poradzisz?

Gość Taki tam Sławek
Jeśli chodzi o brzydotę, to jest pojęcie względne... Ty możesz uważać się za brzydką, a rzeczywistości może być zupełnie inaczej. Poza tym piękno to rzecz gustu a o gustach się nie rozmawia. Jeśli chodzi o głupotę , to nie wiem co takiego zrobiłaś , więc nie umiem określić... Jaki Cię trapi problem ??

Gość Taki tam Sławek
I dlaczego jesteś smutna ??

Gość Umiesz
Mam lustro i zdjecia to widze ze jestem brzydka a glupotę? wpadlam w sidla zakazanego uczucia i teraz mam za swoje Ciesze sie bardzo ze mnie to boli, to moze nigdy wiecej juz taka glupia nie bede

Gość Taki tam Sławek
Mogę się założyć, że z tą brzydotą przesadzasz...Na pewno jesteś fajną wartościową kobietą! A jeśli chodzi o to zakazane uczucie, to możesz coś bliżej przybliżyć ??

Gość Umiesz
juz samo to ze jesem mezatka i zadurzylam sie kwalifikuje sie pod okreslenie "zakazane" prawda? Nie powinnam do czegos takiego dopuscic. po to mam rozum. jestem: stara glupia brzydka pindą :( i grubą i nie umiem gotowac (a Ty umiesz)

Gość Taki tam Sławek
Jeśli chodzi o starą, to nie wiem... Ile liczysz sobie wiosenek ?? I w kim się tak zadużyłaś ??

Gość Taki tam Sławek
I jeśli chodzi o grubą , to nie możesz mieć tego sobie za złe, bo faceci lubią takie babki bardziej. Sam takie lubie, nie lubie wychudzonych...

Gość Apasz25
Faceci lubią grube ?:) Aleś Ty wyposzczony :)...faceci lubią, szczupłe, zgrabne laski nie kaszaloty...kaszaloty zostawiamy takim jak Ty :)... szukającym dotyku kobiety w necie :)

Gość Umiesz
Troche ponad 30. nadwagi jeszcze nie mam,ale z checia sobie ja "wyrobie". Chce byc nie tylko brzydka, ale bardzo, bardzo brzydka i niewidzialna dla facetow. malo spie, jem smieciowe zarcie, mam podkrazone oczy, zszarzałą cerę i nie chce mi sie o siebie dbac. i tak od wielu dni. A w kim? I tak go nie znasz to co mam Ci napisac? w zonatym kolesiu

Gość Taki tam Sławek
Apacz to jest rzecz gustu...

Gość Taki tam Sławek
Może przejdziemy na jakiś komunikator ?? bo do naszej rozmowy każdy ma wgląd i i się wcina w rozmowę...

Gość Umiesz
To nie jest dobry pomysl chyba. Ty bedziesz mnie sluchal, doradzal, pocieszal, a ja sie w Tobie zakocham i za 3 miesiące znowu bede bez blasku z podkrazonymi oczami. jestem zraniona a zranione zwierze ucieka, nie pozwala sie dotknac

Gość Taki tam Sławek
Obiecuje, że się nie zakochasz... napisz mi na meila swój nr gg, to porozmawiamy, a tak na forum to nas każdy widzi... Co Ty na to ??

Gość Umiesz
Czemu chcesz ze mną gadac? Marudze tu tylko a Ty chciales poznac jakas fajna kobiete do wspolnej zabawy. gdybys mnie teraz mogl zobaczyc zobaczylbys szara splakana kobiete zepsulam Ci temat tylko i do tego nie mam gg