Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lieth

Jak interpretowac jej zachowanie?

Polecane posty

Gość Lieth

Swego czasu staralem sie o wzgledy pewnej kolezanki. Niby wszystko szlo w dobrym kierunku, byl czuly dotyk, pocalunki i w pewnym momencie ona zaczela robic jakies dziwne uniki, momentami wrecz probowala mna manipulowac. Obiecywala cos, nie dotrzymywala slowa, umawiala sie na jakis termin, pozniej odwolywala spotkanie z blahego powodu. Nie wytrzymalem, poprosilem o szczera rozmowe i wygarnalem jej, ze nie podoba mi sie jej zachowanie w dosc mocnych slowach. Wszystko to bylo szczere, nic na wynos. Zrobila oczy jak 5 zloty, nie spodziewala sie, ze moge w ten sposob przedstawic jej swoj punkt widzenia. W trakcie tej rozmowy na poczatku stala jak wryta, pozniej probowala uzyc swoich argumentow i przekonac mnie, ze nie jest tak jak mysle. Nie przekonala mnie i rozmowa skonczyla sie na fochu z jej strony. Po jakims czasie napisala mi esa z przeprosinami. Nie odpisalem. Nastepnego dnia spotkalismy sie przypadkiem na miescie. Byla na zakupach z kolezanka. Ignorowala mnie, nawet nie spojrzala w moim kierunku - bylo tylko chlodne czesc i nic poza tym. Potem znow mi wyslala esa z przeprosinami. Podobno chciala ze mna porozmawiac na osobnosci, ale nie miala odwagi. Teraz pyta, czy moge sie z nia spotkac, bo ponoc nie radzi sobie z ta cala sytuacja. Nie chce, aby tak to zostalo. Co o tym myslec? To znowu jakas gierka z jej strony, proba pozbycia sie wyrzutow sumienia, czy moze... Jak sie zachowac w tej sytuacji? Doradzcie cos.

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
wiesz co - zachowuj sie tak dalej to niedługo nic z tego nie będzie bo w sumie to jak na faceta to streasznie chamowaty i nadwrażliwy jesteś. Początek znajomości a ty ją zbluzgałes już. Hah odpuść sobie bo wiedze że nic z tego

Gość hehe :D
Kobiety często próbują manipulować facetami to się nazywa badanie gruntu sprawdza na co może sobie pozwolić miej swoje zdanie i zasady i trzymaj się ich mów co myślisz i czujesz bądź szczery bardzo dobrze, że powiedziałeś co myślisz daj jej szanse porozmawiaj ale powiedz jej, że nie jesteś zabawka którą można się pobawić i rzucić w kąt. Niech się jasno określi albo chce i oboje do tego dążycie albo nie trudno było miło papa.

Gość Lieth
Znamy sie juz ladnych kilka miesiecy. Na razie mocno sie zastanawiam, czy sie z nia spotkac i na spokojnie wysluchac jej tlumaczen. Generalnie jestem zmeczony ta cala karuzela z jej strony.