Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa kokardka

Pytanie do facetow i nie tylko... moj problem

Polecane posty

Gość malinowa kokardka

Co byscie zrobili w takiej sytucaji: Nie pracuje 10 miesiecy koncza mi sie juz oszczednosci, zostalo ok 400zl. W tyg jak mam sie spotkac z chlopakiem jade do niego autobusem a pozniej wracam do domu w tym samym dniu koszt biletu 9 zl i to zazwyczaj tak z 3 razy w tyg jade. Nie to ze jestem sknera czy zaluje ale nie mam juz prawie pieniedzy na bilety bo koncza mi sie a w domu musze jeszcze czsami cos kupic. Nie wiem jak zareaguje moj chlopak jak np jutro mi napisze zebym przyjechala do niego a ja mu powiem ze nie moge bo nie mam kasy. A wy co byscie zrobili w takiej sytuacji?

Gość fh
Pojechałbym ,ale liczyłbym na jego inteligencję i wspominał,że coś tam kupiłem i bardzo krucho z kasą,aby sam się domyślił co należy w takiej sytuacji zrobić. No chyba,że to ... taki ,który woli się nie domyślić.

Gość malinowa kokardka
to nie jest zadna prowokacja, po co miala bym wymyslac takie rzeczy? Juz mu pisalam kilka razy ze koncza mi sie pieniadze i nie mam pracy nie wiem co mam dalej robic chociaz szukam caly czas. Ja nie mowie ze ma mi dawac pieniadze bo ja nie mam tylko jak on nie mial to mu dawalam kilka razy

Gość malinowa kokardka
jak on mowil ze nie ma i bylo mu ciezko, pomagalam mu (bez oddania)

Gość malinowa kokardka
nie przezdrza w tyg bo pracuje do 16 to ja jade do niego i wracam o 20 do domu

Gość malinowa kokardka
jezdzilam tak przez ten caly czas on do mnie czasami w weekendy. Jak nieraz nie mial na paliwo to mu mowilam ze ja mu dam, i dawalam mu po 50 zlczesto tak bylo

Gość Bananaaa
No to po pracy on może przyjechać do Ciebie

raczej facet powiniejn przyjezdzac do kobiety czesciej a co to ma do rzeczy ze do 16 pracuje tez moze przyjechac tym bardziej ze pracuje i ma samochód

Gość malinowa kokardka
w tyg nie, tylko w weekend np wczoraj byl to dzisiaj juz sie nie widzimy

Gość malinowa kokardka
no wlasnie w tym jest problem ze nie przyjedzie bo powie ze nie ma na paliwo

Gość malinowa kokardka
dzisiaj nie przyjedzie a co dopiero w tygodniu

Gość malinowa kokardka
jak pracowalam wczesniej i mialam potem pracowac w nd chyba co 2 tyg to biadolil ze nie bedziemy sie juz widziec bo bede w pracy i takie tam, a teraz siedze calymi dniami w domu i jakos nie widzimy sie w nd to nie placze ze sie nie widzimy. Mowi ze nie ma na paliwo

Gość Bananaaa
No sorry, on nie ma na paliwo a pracuje. Ty nie pracujesz i masz mieć? Nie jeździj tam

Gość malinowa kokardka
to jest tak ze on mowi ze ma duzo rAchunkow do zaplacenia i takie tam, a ja nie mam bo mieszkam z mama.... tylko jak on nie mial na paliwo to nieraz mu dawalam. Kilka razy pomoglam finansowo, pozyczylam ale uznal to za darowizne. Teraz zastanawiam sie co bedzie jak na prawde skoncza mi sie pieniadze i nie bede miala juz nawet na glupi bilet zeby przyjechac. Jak on nie mial to pozyczylam mu kilka razy nie male sumy z czego ani grosza nie oddal a jak ja teraz nie mam to mi nnie ma kto pomoz

Gość malinowa kokardka
nie zapytal mnie ani razu czy mam pieniadze na bilet zeby przyjechac Ja mam 24lata a on 34

Gość malinowa kokardka
on moze nie miec na paliwo ale ja musze miec na bilety, skoro nie zapyta nawet czy mam czy nie, nawet w tamtym tyg mu pisalam ze juz nie mam prawie pieniedzy to omina temat

Gość jak to pasożyta
???

Gość malinowa kokardka
czemu pasozyta??

Gość Bananaaa
a jak nazwać kogoś , kto pożyczoną kasę uznaje za darowiznę?