Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudna sprawa'

Po jakim czasie zadzwonić do dziewczyny?

Polecane posty

Gość Trudna sprawa'

Bo już zgłupiałem. Nie chce wyjść na desperata bez życia. Po prostu chciałbym zadzwonić i umówić kolejne spotkanie. Jeśli się zgodzi to dobrze jeśli nie to trudno. Tylko kiedy?

Gość ttttttdfgfdgdf
jak ci sie podoba to nie dzwoń 🖐️

Gość gggrrrrr1
teraz zadzwoń jeśli ci zależy, po co czekać???

Gość Trudna sprawa'
Nie chce wyjść na jakiegoś głodnego desperata oraz nie chce żeby wiedziała że jest moją jedyną opcją i tak bardzo mi zależy że dzwonie po jednym dniu. Chyba nie zapomni o mnie jeśli poczekam te pare dni?

Gość Trudna sprawa'
Nawet jakbym teraz zadzwonił. To umawiać spotkanie od razu. Bo nie chce mi się z nią poznawać przez telefon czy smsy. Wolałbym się z nią spotkać od razu, ale nie wiem czy zechce tak szybko.

Gość gggrrrrr1
"nie chce żeby wiedziała że jest moją jedyną opcją i tak bardzo mi zależy że dzwonie po jednym dniu." a co w tym złego że ci zależy?? dlaczego ma o tym nie wiedzieć?

Gość malokto
Jak poczekasz parę dni, to uzna, że ci się nie spodobała. Gorsze jest olewanie, uwierz. Opowiadaj jej o swoich znajomych i o hobby to nie uzna cię za desperata. Po spotkaniu powinieneś wysłać smsa, że dziękujesz za miłe spotkanie. Jeśli widzieliście się dziś, to napisz albo zadzwoń i powiedz, że dobrze się bawiłeś i chciałbyś się znów spotkać i zapytaj kiedy masz czas.

Gość Trudna sprawa'
Bo jak zobaczy że mi zależy to wtedy ona będzie rozdawać karty.

Gość malokto
widzieliście się dziś

Gość malokto
Pieprzysz głupoty :D Jak nie zobaczy, że Ci zależy, to sobie da spokój. Musisz dać jej do zrozumienia, że cię sobą zainteresowała bez narzucania się. Jeden telefon z pytaniem o spotkanie = tak. 20 smsów jaka to jest cudowna = nie.

Gość malokto
widzieliście się dziś - miało być wczoraj a nie dziś, coś mi zjada posty

Gość Trudna sprawa'
No i co obrazi się jak poczekam trochę z tel? Przypuśćmy że wyglądam jak Brad Pitt i mam świetną osobowość i dzwonie dopiero po 5ciu dniach i co ona wtedy nie odbierze?

Gość gggrrrrr1
odbierze i powie żebyś spadał

Gość malokto
Ja bym odebrała i zobaczyła jak będzie tłumaczył to, że się nie odzywał tyle dni. Jakby odpowiedź była z dupy, to nie spotkałabym się z nim, bo po co mi facet który się nie będzie o mnie starać. Ty widać, że nie dorosłeś do związku skoro musisz skrywać desperację i myślisz, że olewanie drugiego człowieka jest pociągające. Ja jednak mam nadzieję, że to głupie prowo i tak durni ludzie nie istnieją (no chyba, że masz 17 lat).

Może też nie jesteś jej jedyną opcją. Czeka teraz na telefon, a jak nie zadzwonisz dziś skorzysta z opcji kolejnej, bo stwierdzi, że nie jesteś nią zainteresowany.

Gość Trudna sprawa'
Jakie olewanie? To było zwykłe spotkanie z netu. Ona nawet nie wie w jakim kontekscie się spotkaliśmy. Zresztą sama powiedziala że szuka znajomych. Rozumiem że byłbym jej chłopakiem to wtedy może się obrazić że zadzwonie za pięć dni, a tak? Ona co najwyżej powinna się zastanawiać, co ja robiłem przez ten czas. I jej też powinno zależeć żeby coś z tego było. Może byłem w delegacji, szpitalu, co ją to obchodzi. Po pierwszej randce nie musze jej się tłumaczyć nawet. A jeżeli pięć dni dla niej to jest dużo i ona nie potrafi uszanować tego że nie mogłem to ja dziękuje.

Gość Trudna sprawa'
Tak, atrakcyjna kobieta ma ogromny wybór i 9 na 10 nowo poznanych facetów zadzwoni lub napisze do niej w ciągu 2 do 3 dni. Jest to dla niej boleśnie nudne i przewidywalne! Każdy facet tak się zachowuje. Po drugie kobiety najbardziej narzekają na to, że facetom za bardzo się spieszy i robią wszystko zbyt wcześnie i za szybko. Dlatego zaczekanie 5 dni jest zupełną odwrotnością bycia desperatem, który napisze do niej smsa godzinę po zabraniu jej numeru telefonu, ponieważ on tak bardzo boi się, że ona o nim zapomni. Biedny jest tak niepewny siebie, że cały drży, że kobieta o nim zapomni w ciągu zaledwie 5 dni, więc musi jak wszyscy przewidywalni faceci zadzwonić najpóźniej po 2 do 3 dniach. Nie ma odwagi ani samokontroli, żeby dać kobiecie się pozastanawiać, która jest w kolejce do spotkania i jak bardzo jest zajęty. Taki okres czekania z pierwszym telefonem jest niestety nie do przełknięcia dla większości facetów.

Gość zanetkaa93
Jeśli ci zależy to dzwoń odrazu ,nie ma na co czekać. Pomyśli że już nie jesteś nią zianteresowany

Gość Trudna sprawa'
Nie raz czytałem tutaj wypowiedzi gdzie kobiety po tygodniu milczenia pytały czy jest jeszcze jakaś szansa. Więc jeśli jej się spodobałem to ona będzie myśleć o mnie przez ten czas jeszcze bardziej.

Gość stockholm stad
haha, jeśli to mądra kobieta, to już dawno o tobie zapomniała. To naprawdę żenujące, żeby facet odstawiał takie szopki i jeszcze radził się na babskim forum, no chyba że masz 17 lat.

Gość zanetkaa93
Rób jak chcesz :) Tylko zebys pozniej nie zalowal ze za dlugo czekales ;)

Gość ffsss
Facetowi radzicie, zeby nie odstawial szopki, a same gracie niedostepne, zeby czasem facet sobie nie pomyslal, ze wam zalezy. Ale idiotki z was :D🖐️

Gość Trudna sprawa'
No tak jest. Żebym zadzwonił od razu i powiedział szczerze że chce się spotkać jej żeby nie wiem jak zależało to i tak będzie to przeciągać, żeby dopiero powiedzmy po 5 ciu dniach sie spotkać dopiero.

Gość ssssssssssssrrrrrrrrrrrrrrrrrr
chyba nie własnie jak zadzownisz to dobrze ze pokazesz ze ci zalezy. Ona poczuje sie pewnie w sensie bezpiecznie. a kobieta chce czuc sie bezpiecznie przy swoim facecie. I chce czuc sie kochana. Odwzjaemnia tym samym. Bo faceci znnai sa z zabawy wiec wiele najpierw musi sie przekonac ze facetowi naprawde zalezy Nie baw sie w zlekanie przeciaganie sluchaj serca

Gość Trudna sprawa'
No tak, tyle że większość facetów, na początku mało nie wejdzie na głowę kobiecie. A później jak zobaczą że jej na prawdę zależy to już się tak nie starają. Wręcz przeciwnie ograniczają kontakt. Ja z kolei chciałbym na początku dać trochę kobiecie przestrzeni. Dopiero później stopniowo zwiększać intensywność spotkań.