Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaaaa

Chcą mnie wyrzucić z pracy;(((!!!!

Polecane posty

Gość zalamkaaaaa

Dowiedziałam się o tym wczoraj od koleżanki która jest młodszym zastępcą. Byłyśmy razem na imprezie i po paru kieliszkach powiedziała mi ,że dyrekcja kazała przyjąć dwie nowe osoby a w styczniu dwie zostaną zwolnione ale ze starych pracujących.I powiedziała mi kto napewno i możliwe ,że ja bo podobno się obijam. A mi się wydaję,że dlatego ,że jako jedyna nie mam dzieci jeszcze. Pracujemy w markecie.;(

Gość ixyyyyyyyyyyy
to przestan sie obijac i wez sie do pracy

Gość qfrgq3
znajdziesz inna pracee to chyba nie jest robota Twoich marzen ?

Gość zalamkaaaaa
Moim zdaniem się nie obijam! Inni pięć razy dziennie wychodzą na papieroski. Myślę,że może chodzić o to,że jestem najmłodsza, nie mam dzieci, to moja pierwsza praca, inne koleżanki cały czas latają do kierownika i podpierdalają każdego a ja taka nie jestem. Mam wrażenie ,że co bym teraz nie zrobiła i tak mnie pożegnają;( Fakt to nie jest praca moich marzeń ale w moim mieście nigdzie indziej pracy nie znajdę , musiałabym dojeżdżać.Poza tym studiuję i nie mogę sobie pozwolić na bezrobocie.

Gość zalamkaaaaa
ciąża już mi też przmknęła przez myśl ;) ale pewnie by mnie wyrzucili zaraz po macierzyńskim;(

Gość ixyyyyyyyyyyy
tobie sie wydaje, ze sie nie obijasz a inni widza, ze jednak nie pracujesz tak jak powinnas i to, co tobie sie wydaje jest tu najmniej wazne, liczy sie jak inni (zwlaszcza przelozeni) cie postrzegaja

Gość gbverw
po macierzyńskim idziesz do pracodawcy i zanosisz wniosek o przejscie np na 3/4 etatu i przez 2 lata - czyli okres wychowawczego też cię zwolnić nie mogą :)

Gość zalamkaaaaa
ale ja mam umowę tylko do 31maja, wiec chyba mogą mi nie przedłużyć. Niewiem co mam robić czy walczyć odpuścić już;( Z kierownikiem rzadko się widuje co najwyżej dwie godziny dziennie.Może ja też powinnam mu zacząć obiad do pracy przynosić?