Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HannibaI111

Każdy Skarb jeśli chce przy sobie utrzymać faceta powinien robić mu rimming.

Polecane posty

Gość HannibaI111

Każdy Skarb jeśli chce przy sobie utrzymać faceta powinien robić mu rimming. Tylko obdażąjąc swojego faceta rimmingiem jesteście w stanie zapewnic sobie dozgonną miłość i wierność. Skarby, zapraszam do mojego blogaska :classic_cool:

Gość oj levvi
ty zboczusiu

Gość berkof
z drobna poprawka poniewaz faceci sa znanize swojej samolubnosci wiec rimming z zasady jest jednostronny ale za to jaki mily :P::D

....samolubny kochanek...dostaje tylko raz!.. na kredyt :D

Gość berkof
ha ha ha ha ha :) uklony :) byc moze, ale zapewniam Cie, ze jest milion "zwierzatek" ktore z rozkosza beda dawac na kredyt :) pod tym wzgledem ludzka aktywnosc bywa baaaardfzo przewidywalna :)

Gość berkof
i zeby nie bylo nikogo nie oceniam, ani nie wartosciuje po prostu stwierdzxam fakt sa sfery ktore powinny pozostac prywatne i wara komukolwiek od tego

Gość dizgasting
przeczytalam ten watek z ciekawosci bo nie znalam slowa, powiem ci hanibalu ze nawet zwierzeta tak nie robia, chyba musisz miec niezle nasrane pod kopulka, czy ktos ci tak kiedys robil rimming?

Gość dizgasting
az klawiatura siadla, mam na mysli czy ktos ci kiedys robil rimming pod kopulka, bo masz tam niezle nasrane

Gość p.d1
riminig jest beee ale kazdy lubi coś innego lubie sex analny :P ale jezyczkiem w pupe to przegięcie :P

Gość wesoly gej
lubisz chlopcow, Hannibalu111?mogę Ci wylizać jak chcesz, brakuje mi tego odkąd mój były znalazł sobie młodszego top modela i odszedł w siną dal.może foteczkę wrzucisz?jestem spod Warszawy jakby co

a tam gadacie....tego typu techniki sa znane od wiekow, nic nowego....ja nie znalam tego slowa, a teraz juz znam i czuje, ze sie czegos nauczylam :D

Gość delta-bravo-tango
Zgadzam sie z toba hanibal. Rimming to swietna sprawa. Uwielbiam to robic swojej dziewczynie a ona uwielbia to robic mnie. Cudowne uczucie. Polecam

Gość berkof
alez oczywiscie nikt nie odkryl ameryki po raz kolejny beee?? dla Ciebie moze ale badz mily i nie oceniaj kogos kto chce i czuje inaczej w koncu nikt cie nie zmusza, do "zboczen"

ja macie czas o ochote to poczytajcie o zyciu seksualnym naszych przodkow... itp....nasze zycie seksualne w porownaniu z nimi wydaje sie bardzo ubogie, chocby nie wiem kto co staral sie wymyslic ''zboczonego''....to juz bylo przerobione..

Gość berkof
baaa nie raz nic nowego nie wymyslimy ale zabawne jest co innego, kazde nowe pokolenie, "przelamuje tabu" i jest strasznie odkrywcze normalnie jak by konserwe otwierali z tuszonka :P:P:P:P

Gość berkof
czytanie i pisanie jest trudne a polska jezyk trudna jezyk w koncu nie raz wale byki za ktore mojej swietej pamieci polonista , by mnie powiesiala za jaja :P:P:P:P:P zasadnicza kobieta byla :D

...w takim razie, hmm?... to nie bylo najlepsze porownanie z mojej strony :D

Gość berkof
porownanie bylo ok tylko gimbusy nie wiedza co to jest tuszonka :P:P:P:P

...tuszonka...i to jest juz drugie slowo!...ktorego sie dzisiaj nauczylam :D...juz nie moge powiedziec, ze ten topik to kompletna strata czasu ...bo nie byloby to prawda ;) :D

Gość Młody_koCHanek
Moja dupa jest do twojej dyspozycji. Możesz lizać koleś, aż ci jęzor zdrętwieje 🖐️ :classic_cool:

Gość bardzo przyjemne
potwierdzam:)

Rimming jest dla zaufanych osób. To nie jest tak że laska na jakimś tam spotkaniu będzie pieściła oczko faceta, szybciej będzie odwrotnie.

Gość malutka elka
tak powinno być wodospad ale czy jest to inna sprawa

Gość malutka elka
uwierz ze są takie dziewczyny:O

Gość HannibaI111
Na razie ostro trenuję na brązowym odbycie Azora - bernardynie wuja. Ciaśniutki, ale mój sprytny jęzorek daje radę :) :classic_cool: