Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mklrmkeltmrte

Bierzecie do ust penisa wyjętego z cipki? Całujecie sięz facetem po minecie?

Polecane posty

Gość gość
Lubię się całować bo minecie bo czuję wtedy zapach mojej cipki który nie wiem dlaczego ale mnie podnieca jak robię mojemu 'loda' to on też się nie brzydzi później dać mi buzi .

Gość gość
JA lubię się lizać z kobietą podczas loda. Przerwać jej gwałtownie, złapać za włosy, odciągnąć głowy i uderzyć w głęboką ślinę.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego miałbym nie całować głęboko kobiety po lodzie, czy monecie?

Gość gość
Boże, co to za dzieci na forum??? Spac!

Gość gość
Po monecie bym nie całował nikogo - na pieniądzach jest pełno zgryźliwych zarazków!!!!

Gość gość
bardzo lubimy wszelkie zabawy naszymi sokami seksu. Zarówno jej przed wytryskiem - do lizania i smakowania na różne sposoby, także do wmasowywania szczególnie w piersi. Wyczytałem, że sperma jest bardzo dobrym kosmetykiem dla skóry. Wolę ją wsmarowytwać i wmasowyać nie w czystej postaci - po wytrysku na zewnątrz ciała, ale jak leniwie wypływa z cipki zmieszana z jej sokami. Staramy się żeby jak najdłużej sperma pozostawała wewnątrz, mamy na to sposoby - podstawa to swobodne ułożenie i absolutnie relaksowe zachowanie. To super zabawa - musi byc cieplutko żeby bez przykrycia ze swobodnie rozszerzonymi nogami mogła leżeć bez ruszania się. Potem jest i wmasowywanie ale również daję jej posmakować i zlizywać.

Gość gość
Nie mam z tym absolutnie żadnych problemów. Lubię smak własnych soków. Mój chłopak gdy się zapomni często chce mnie pocałować po fellatio ale zawsze mu wtedy przypominam. :)

Gość gość
O czym mu przypominasz? Wiem co robię i jeśli całuję dziewczynę po to znaczy, że tego chcę. A zazwyczaj jest to głębokie całowanie.

Gość shadowface
ja naprzyklad nie mam problemu z calowaniem sie z kobieta ktora wlasnie polknela moja sperme tylko musi przepic czyms. i lubie minetke w trakcie stosunku tzn po wyjeciu penisa odpoczynek w ramach minetki i znowu jazda. :D

Gość gość
Ja po lodzie kobiety nie całuje i po penetracji (nawet w prezerwatywie) nie ma mowy o minetce. Troche się na początku z żoną o to kłuciliśmy ale mamy to już za sobą i jest fajnie.

Gość gość
Sa tacy i takie co maja z tym problem. A są tacy/takie, ktorzy sa bardziej otwarci i im to nie przeszkadza a nawet kreci. Kwestie indywidualne.

Ja z moją partnerką nie mamy z tym żadnego problemu. Spuszczam się w jej usta a Ona za każdym razem zostawia część spermy na języczku którą spijam do końca

Gość gość
Meza penisa jeszcze nie mialam w buzi bo mi nie pozwala, ale minetke mi robi, za to kochanka penisa zawsze wkladam sama albo on mi daje do buzi prosto z cippki i ciagne ile mam tylko sily a do tego jego penis jest bardzo mily i sperme tez ma smaczna to nic nie marnuje tylko polykam ile moge

Gość gość
ja bardzo lubię brać k****a do buzi jak go wyjmie z cipki albo dupci innej dziewczyny

Gość gość
Ja też chętnie biorę pindola z d**y do ust ;**

Gość gość
ja jeszcze lubię jak liże inne cipki i potem mnie całuje lubię też lizać bawić się z kobietami