Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatianaa95

obcy facet proponuje mi wycieczke-zgodzic się?

Polecane posty

Gość tatianaa95

On ma 29 lat, napisal mi wiadomosc na pewnym portalu że bardzo mu się podobam i że chcialby miec taka zone i że jestem piekna i takie tam pierdoly... I na koncu powiedzial że jeżeli bylabym chetna to on po mnie podjedzie samochodem gdzie tylko bede chciala i zabierze mnie na wycieczke, ja mu odpowiedzialam że nie wiem i jeszcze się zastanowie. No ale kurcze rozsadek mowi mi zebym nie ryzykowala a serce chcialoby zrobic cos szalonego, chcialabym chociaż raz zrobic cos wbrew zasadom.... Co ja mam mu powiedziec? Co zrobilibyscie na moim miejscu? Jestem podekscytowana i chyba z nim pojade ale czy to rozsadne? A co powiem mamie?

Gość widzew kuca przy siku
to nie szaleństwo tylko głupota

Gość 55555556666
nie jedź z nim nigdzie

Gość tatianaa95
Jaki Burdel? Dlaczego akurat mialby mnie oszukac, a jeżeli on ma na prawde dobre chęci? Wcale nie jestem glupia bo przeciez chcę to najpierw przemyslec.

Gość 55555556666
jak ma dobre chęci to umów się w jakiejś kawiarni czy coś takiego a nie wycieczka samochodem

Gość widzew kuca przy siku
a gdzie niby miałby Twoim zdaniem zabrać Cię obcy i sądząc po nicku dużo starszy od Ciebie facet? na niedzielną mszę? :classic_cool:

Gość domi nika
jakby miał dobre chęci to by Cię zaprosił na kawę albo do kina - do miejsca publicznego, a nie na "wycieczkę" samochodem....... masz 29 lat a rozumujesz jak 15-latka

Gość Bananaaa
dlaczego miałby Cię oszukać? Bo ludzie nie są dobrzy

Gość podniose, moze ktos poslucha
alez te baby naiwne... w najlepszym wypadku koles Cie tylko zgwalci w jakims lesie mozliwe sa tez inne wersje ale nie chce Cie straszyc

Gość mondro baba ze wsi
szalej szalej nie pytaj co dalej:P obyś nie wylądowała w kostnicy lub jak ktoś już wspomniał w jakimś burdelu. Jeśli lubisz ryzyko skocz ze spadochronem na wiosnę...

Gość podniose, moze ktos poslucha
z reszta wejdz na jakiolwiek czat, co drugi to napaleniec, ktory od razu chce przyjechac, bo liczy na loda w samochodzie

Gość Gdybyśmy byli
Co to bieda i chciwość z ludzi robią Chcesz być kurwa ? Tak cię matka wychowała ? Powiedz jej kogo ma pod swoim dachem I poczytaj historie o Iwonie Wieczorek

Gość tatianaa95
No to ja już sama nie wiem, ale jest tyle fajnych miejsc do zwiedzenia a kawiarnie i kina sa po prostu nudne i takie proste.. Moze akurat Potrzebuje nowych, ciekawszych wrazen niż randka w kinie czy kawiarni....chodzi tu wlasnie o nutke tajemniczosci

Gość 55555556666
jedno pytanie mam ile ty masz lat że taka naiwna jesteś?

Gość domi nika
faktycznie, źle przeczytałam - dzieki za zwrócenie uwagi ale po ostatniej wypowiedzi autorki i tak mi to wygląda na prowo

Gość vg
prowonie prowo ja tam umawiam sie zkolesiami z neta i pod dom [odjezdzaja i czesto wsiadam i jade sobie z nimi

Gość tatianaa95
Jezu no. Mam 17 lat ... Moze i jestem naiwna ale wlasnie w dzisiejszych czasach naczytaja się ludzie roznych strasznych opowiesci o gwaltach i mysla że ich to akurat spotka a tak wcale nie musi być, no a pozniej zalujcie... Ja tam się chyba zgodze i tyle. W koncu raz się żyję

Gość 55555556666
no właśnie raz się żyje, więc trzeba uważać na to co się robi

Gość mondro baba ze wsi
słabe 2/10, a tym, które faktycznie praktykują takie spotkania życzę niechcianej ciąży z anonimowym kolesiem :P będzie o czym opowiadać dramatycznie przy kawusi z psiapsiółkami:P

Gość domi nika
jasne, akurat Ty jesteś taka wybitna, że Tobie się żaden zboczeniec czy psychopata nie trafi - to na pewno bardzo miły samotny mężczyzna hahahaha