Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francuskie meble

Moj chlopak czuje sie samotny.

Polecane posty

Gość francuskie meble

Wczoraj poklocilam sie z chlopakiem i nie bardzo wiem, co mam robic. Zaczne od tego, ze mieszkam z chlopakiem, pracuje codziennie od 9 do 17:30, w domu jestem o 18:30, chyba ze ide na silownie (3 razy w tygodniu), wtedy jestem ok 8. Moj chlopak wraca do domu o 4 i siedzi przez jakis czas sam. W weekendy przewaznie spedzamy czas razem, choc czasem spotykam sie z kolezankami. Powiem szczerze, ze w tygodniu jestem tak zmeczona, ze nie mam ochoty na nic, nawet na sex. Wczoraj wieczorem wrocilam od kolezanki, moj chlopak chcial sie kochac, ale ja bylam glodna, nawet jeszcze nie zdjelam kurtki, wiec zostawilam go samego w pokoju i poszlam zjesc. On zaczal trzaskac drzwiami i powiedzial, ze nie poswiecam mu zadnej uwagi, ze nawet jak jestem w domu to tylko siedze w necie i ze on sie czuje ze mna samotni. Nie bardzo wiem co mam z tym zrobic, czy ktos moglby spojrzec na ta sytuacje z boku i mi doradzic? Z gory dziekuje :)

Gość trtreu
wiesz, przeczytaj teraz to co napisalas i sama ocen. praktycznie nie ma Cie w domu, a jak jestes to i tak zajeta soba. chcialabys byc na jego miejscu? albo sama w domu albo odrzucana przez niego bo on musi wyjsc/zjesc/wejsc na kompa? wiesz, u nas jest tak, ze jemy razem obiad, potem ogladamy tv przytuleni, potem jak mamy ochote to wchodzimy na kompa, potem wspolna kolacja, przytulanie, seks. i jest nam idealnie.