Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalma

Co zrobić

Polecane posty

Gość Dalma

Witajcie Mam problem wypowiedzcie się proszę co zrobić, 2 mesiącę temu adoptowałam psa, z opisu spokojnego brak agresji, dogaduje się z kotami (posiadam takowego od 6 lat też adoptowany) idealny dla rodziny z dzieckiem takowe też posiadam. Niestety w pierwszym miesiącu ukąsił moją córkę 2 razy delikatnie ale ślady miała, nie było nas przy tym myśleliśmy że niechcący, albo że dziecko sprowokowało, dwa dni temu zrobił to po raz 3 mocniej bez widocznej przyczyny, z kotem jest tak że przebywają non stop innych pomieszczeniach. kot sika ze strachu jak widzi psa. Pies rzuca się na spacerze na każdego napotkanego psa - dziś o mało nie zagryzł małego psiaka nie utyrzymałam go na smyczy .

Gość Swiadkowa Jehowy in Orange
ja bym reklamowala, tylko musisz miec paragon

No ja na Twoim miejscu z przykrością ale jednak oddałabym psiaka. Ciężka decyzja ale pomyśl o tym, że masz dziecko. Spokojne psy potrafią zaatakować a co dopiero takie które przejawiają agresję. Mało to się w tv słyszy ile to dzieci pogryzły (albo zagryzły :O ) chyba nie chcesz, żeby to spotkało Twoje dziecko?

Gość Dalma
To bardzo trudna decyzja, bo nie wiem czy pies się aklimatyzuje jeszcze, może czuje się nie pewnie i dlatego tak reaguje, piesek jest nie pełnosprawny i trudno mu będzie znaleść nowy dom..