Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość undless

jak odzyskać faceta ?

Polecane posty

Gość undless

Poszło o pierdołę i przez nią wszystkie zale dotyczące mnie, tego zwiazku... Mimo to chciałabym go odzyskać... On nie lubi kiedy dzwonie, pisze, a ja to robiłam :( Powiedział, ze wstepnie pogadamy za tydzien, albo wcale...

Gość undless
Dzwoniłam do niego szantażując że ma mi zrobić rosół i pisałam listy z pogruszkami że nawiedzę go na miotle jako świnka piggi

Gość undless
Dzwoniłam do niego szantażując że ma mi zrobić rosół i pisałam listy z pogruszkami że nawiedzę go na miotle jako świnka piggy... :classic_cool:

Gość undless
czy znajde kogos powaznego ?

Gość undless
powiedział, ze mnie kocha, ze mu zalezy, ze jestem warta zmian.. Wkurzył sie na mnie o pierdołę z czego zrobiła się ogromna kłótnia i wypominanie wszystkiego... Nie chce ze mna byc teraz, ale o mowi, ze chce sie zobaczyc w przyszłym tyg... Czy jak napisze mu smsa, ze go kocham, ze chce zeby wrócił pomoże ? czy lepiej nic nie pisać i dać mu spokoj ?

Gość gość
Byliśmy razem 4 lata. Przez 3 było wspaniale, liczyliśmy się tylko my, codziennie spędzaliśmy cudowne chwile. W końcu zdecydowaliśmy się zamieszkać razem. No i wtedy niestety zaczęliśmy popełniać błędy. I on i ja. Ja niestety większe, przez co on ze mną zerwał. Dla mnie trauma. Nie dowierzałam. Przeciez to miłość mego życia. Żeby uratować związek skorzystałam z rytuału miłosnego na http://urok-milosny.pl – no i było warto. On wrócił mówiąc że nie może beze mnie żyć. Znowu jest tak wspaniale jak na początku.

Gość gość
nic nie rób, zaczekaj, daj mu czas na przemyślenia, niech zatęskni..