Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmina_21

Sex Zabawki

Polecane posty

Gość Jasmina_21

Witam wszystkich potrzebuje pomocy!!!! Dostałam kiedyś w prezencie żel albo to był balsam sama już dokładnie nie pamiętam który po nałożeniu na ciało daje super efekt, podczas dotyku rozgrzewa lecz gdy przestaje się masować odczuwa się na skórze chłód. Dawno już wyrzuciłam puste opakowanie po nim i niestety nazwy tego specyfiku nie pamiętam. Wiem tylko iż został on zakupiony w sex shopie.. Jeśli ktoś zna coś takiego lub chociaż w tym stylu proszę o info. Pozdrawiam i góry dziękuje :) :*

Gość mxman
Ja mógłbym cię bardziej rozpalić niż ten żel. A na co go używałaś?

Przy dotyku (masażu) na skutek pocierania każdy preparat się rozgrzewa, a uczucie chłodu na skórze dają kosmetyki z mentolem (olejkiem miętowym). Ewentualnie rozgrzewajaco też działa maśc kamforowa :P

Gość mxman
Rozgrzewająco i pobudzająco działam ja moja kotko. najpierw cię zwabię wzrokiem potem popieszczę twe boskie idealne ciało pełne gracji i wdzięku ciało. Następnie dam ci moc orgazmów aż będziesz pojękiwać rozkoszy ci danej odemnie. Następnie oddasz mi twoje ciało abym mógł zafascynowany nim pieścić je. A na koniec skończe stosunek we wnątrz ciebie po czym dokładnie wypieszczę twe miejsce rozkoszy i skończymy wtuleni w swe nagie ciała.

Gość mxman
chociaż osobiście wolałbym to zrobić z jakimś kotem ale skoro panowie tak mało się tutaj udzielają to w ostateczności możesz być nawet ty.

Gość mxman
Znów sie podszywasz.