Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azjatkofil

Podobają mi się Azjatki do tego stopnia, że już nawet nie interesują mnie białe

Polecane posty

Gość azjatkofil

Wiem, że wielu facetom podobają się orientalne dziewczyny, ale u mnie przerodziło się to wręcz w rodzaj parafili - nawet mi już fiut nie staje jak myślę o białej :-O To nie jest tak, że podobają mi się małe i piszczące, bo ja wolę akurat nieco grubsze, naturalne, z dużymi cyckami. To co mnie najbardziej kręci to te ostre, azjatyckie rysy twarzy... kocham je. Dla znalezienia partnerki mogą nawet wyjechać za granicę - chociażby w krajach europy zach jest żółtych od zatrzęsienia. Ale z drugiej strony... perspektywa posiadania nie-białego potomstwa mnie też odrzuca :-O Chyba się wykastruję :-O :-O :-O

Gość ertgrtr
to wpisz w googlach chinki bez makijażu 🖐️

Gość azjatkofil
Wiem jak wygląda azjatka bez makijażu, bo właśnie nie cierpię tych wytapetowanych z podklejonymi oczami.

Gość azjatkofil
Dodam, że to właśnie te naturalne z ostrymi rysami twarzy mnie kręcą. Oczywiście te "chinki bez makijażu" też nie mają wiele wspólnego z prawdziwą NATURALNĄ azjatycką urodą.

Gość ertgrtr
przeciez azjatki są obrzydliwe :O chłopie ogarnij sie albo zmien dilera bo taki wypaczony gust to chyba mało kto ma...

Gość ja mam znajomego chinczyka
i duzo gadalismy o tym jak wyglada zycie w chinach, o zwiazkach itd. Wy narzekacie, ze polki to materialistki, a u nich w chinach to normalne, ze facet utrzymuje kobiete i za wszystko placi

Gość ertgrtr
u nich jest tez normalne jak na srodku ulicy mąz do krwi katuje swoja zone...

Gość azjatkofil
właśnie skaczę po Youtube i chociażby ta mnie rajcuje: http://youtu.be/gfjKVmrkKAs?t=14s Może i są obrzydliwe ale to moja wina, że mnie tak podniecają. Też bym chciał sobie znaleźć jak bóg przykazał cycatą, blondwłosą, niebieskooką o jasnej cerze samicę i płodzić z nią mnóstwo białych dzieci. Ale mnie nie kręcą :-O

Gość ertgrtr
zwiódł cie od nich makijaz a nie one... azjatki w makijazu są zjawiskowe ale bez niego to jak druga strona medalu :O

Gość ja mam znajomego chinczyka
a tego to nie wiem, ten moj znajomy jest niesamowicie sympatyczny i spokojny, wszyscy go lubia, i jego zona (ktora wyglada jak laleczka) wyglada na zadowolona :P

Gość azjatkofil
Nie zwiódł mnie żaden makijaż, bo właśnie te wymalowane wyglądające jak laleczki mi się nie podobają. Wolę te "naturalne". Tutaj masz przykład urody która mi się podoba: http://youtu.be/gfjKVmrkKAs?t=14s

Gość imperius
a co ty masz do zóltego potomstwa/ ograniczony jesteś

Gość doradzaczka007
iść w stronę rozumu, czystość rasy musi być zachowana mówię poważnie

Gość azjatofilllllllllll
Może i jestem ograniczony, ale wybierając przyszłą partnerkę raczej robimy to przez wzgląd na przyszłe potomstwo. Większość ludzi nie weźmie sobie dziewczyny z chorobą genetyczną - ze wzgląd na potomstwo... bardzo brzydkiej - ze wzgląd na potomstwo etc. Osobiście wolałbym mieć dzieci jasnowłose, niebieskookie o jasnej skórze. Moje geny - mój wybór. :-) Z drugiej strony biała dziewczyna nie jest w stanie mnie spełnić seksualnie :-(

Gość doradzaczka007
ja jestem blondyna, o jasnej cerze, biust większy wykarmię nasze potomstwo, co ty na to? pozwolę ci chodzić na azjackie dziwki a jeśli ty posiadasz dobre geny (inteligentni dziadkowie, rodzice, pochodzenie mieszczańskie) możemy pójść na małżeński układ

Gość azjatkofillllllll
To faktycznie jest jakieś racjonalne rozwiązanie. Tylko zastanawiają mnie koszty - utrzymanie naszych białych dzieci + ciebie + moje azjatyckie "służbowe" eskapady do azji, gdzie chędożył bym aż miło skośnookie. Trochę drogie :-P

Gość doradzaczka007
czyli z kasą u ciebie krucho, a to też jeden z moich warunków bardzo się cenię z uwagi na moje walory wyglądu, intelekt i pochodzenie. to odpadasz. ale pamiętaj by nie poddać się zwierzęcym instynktom zapładniając kobietę innej rasy niż biała, spełniaj swoje fantazję, ale potomstwo czyń z rasą równą swojej

Gość azjatkofillllllll
Skarbie, kasa kasą... ale żeby spełnić takie warunki finansowe musiałbym charować jak wół w wyniku czego zostałbym pewnie impotentem i nie mógłbym zrealizować swoich azjatyckich podbojów. Rasa rasą, ale jak roochać się chce to rozum ucieka w kąt 😭

Gość doradzaczka007
to licz się z tym, że być może będziesz miał żółte dzieci :( przyjemność albo rozsądek znając facetów wybierzesz to pierwsze, najwyżej porzucisz dziecko w Azji i uciekniesz na ojczyzny łono :)

Gość Po zmieszaniu bialego i żółtej
Wyjdzie nadczłowiek. Rasa panów która będzie rządzić czarnuchami :classic_cool:

Gość Papa

Wyczuwam rasizm