Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiiiiika

Samotność i dziecko

Polecane posty

Gość jestes moja imienniczka
A spotykalas się z kimś?

Gość moniiiiiika
Tak ale wolal posluchac swojej rodziny ktora nie uwaza zwiazania sie z samotna matka bo dla niej liczy sie tylko kasa.

To dobrze, ze tak się stało. Facet, za którego myśli rodzina i słucha się jej to nie facet na życie. To maminsynek.

Gość moniiiiiika
Nie chce nawet utrzymywac kontaktu ze mna, nawet jak mnie widzi gdzies przypadkiem to glupiego "czesc" nie powie a ja go tak kochalam...

Ach ja nie rozumiem jak można mówić ze samotna matka leci na kasę? Przecież ma wystarczajacy powód do tego żeby coś osiqgnac w swoim życiu. Wku... Mnie takie myslenie. Ja chce sama do wszystkiego dojść. Własną praca.

A długo spotykaliscie się ze sobą?

Gość vghbgfvhgh
to po co rozkladalyscie nogi przed kims kto potrafil zostawic wlasne dziecko? i nie mowicie ze nie wiedzialyscie, bo od poczatku byli prostakami, czlowiek nie zmienia sie nagle o 360.

Gość moniiiiiika
3,5 miesiaca przed swoimi urodzinami ze mna "zerwal" bo nie spotykal sie jako chlopak z dziewczyna tylko tak o.

Poznalas jego rodzine? Przedstawil cię?, was?

Gość moniiiiiika
Tak osobiscie nie, ale w sylwestra jego ojciec zawiozl nas na impreze a jego mame widzialam na zdjeciach

Milosc oglupia. Ja akurat byłam w długoletnim związku. Czasami facetom tez po slubie się odwidzi i zostawiają żony same w ciąży.

A poza tym zabezpieczalismy się. Eee? A czemu was im nie przedstawil?

Nie pytalas się go jak jego rodzina reaguje na to ze spotyka się z samotna matka

Gość moniiiiiika
no to juz napisalam jak sie dowiedzieli ze sie ze mna spotyka to zrobili mu wyklad i awanture ze nie pwinien tak robic i zakazli mu kontaktu ze mna

Gość moniiiiiika
zaproponowalam ze z nimi porozmawiam ale nie chcieli

Ja mialem przelotne znajomosci, nie moge to nazwac powaznym związkiem bo niestety widze i wiem że tylko łozkowe relacje sie to nie zaden związek.Przygody jendo nocne nigdy mnie nie interesowaly i zawsze to podkreslalem, Niestety wiele koboet odstrasza moj zawod, dzieci nie bo nie mam juz malutkich, dziewczyny sa samodzielne, ale jak tylko uslyszą, ze jestem zawodowym wojskowym z kilkunastoletnim stazem pracy, to juz inaczej rozmowa przebiega niestety

Gość moniiiiiika
a mnie się wojskowi podobają :) hhhhmmm, może się spotkamy, oczywiście pod warunkiem że sam bys tego chciał :) nasze dzieci z pewnością by się polubiły

ja też bym była chętna! uwielbiam wojskowych

Gość moniiiiiika
KTOŚ TU PISZE ZA MNIE !!!!

Gość moniiiiiika
ktoś tu od paru godzin używa mojego nicka! a ja dopiero teraz weszłam na neta! to jak jeronimo? przelecisz mnie?

ja narazie dalem sobie czas z wstrzymaniem sie ze znajomosciami.Ostatnimi czasy ledwo na dom znajduje 5 minut ,i biore pod uwage ze wtedy calkowite zaniedbanie bylo by i owej luby i a tym bardziej corek.Mam nadziej ze od nowego roku dolącze do nowej sekcji i wtedy juz tak pracochlonie nie bedzie

Marzę o tym żebyś lekko rozchylił moje płatki i wylizał mi muszelkę łącznie z sokami! a potem brał mnie ostro jak dziwkę!

moniiiiika teraz paatrze ze podszyw sie wkrecił, mnie kiedys tez trooole atakowaly podzywając sie po mnie, dlatego musialem czarnego nika zalozyc :)

Wyslemy dzieci do babci na wakacje, a potem jak już będziemy sami, będziesz masował moje piersi i ssał moje sutki. Będziesz mnie brał w dzień i w nocy i ostro J E BA Ł!

będę dla ciebie chodzić nago i będę ci ssać penisa a na koniec połknę twoją sperme. lubisz tak??

Gość mama troche zalamana
dolacze sie do was. Jestem sama, mam coreczke, ktora niedawno skonczyla roczek. Od jej ojca to ja odeszlam jakis czas temu- ten zwiazek i tak by nie przetrwal :( jest mi cholernie ciezko, jestem z mala sama, nie mam pracy... cale szczescie, ze mam rodzine, na ktora moge liczyc. Jutro ide na rozmowe o prace i juz sie stresuje jak to bedzie gdybym ja dostala-czy dam rade ze wszystkim? Mala zaopiekuje sie mama ale i tak sie martwie bo praca jest na 2 zmiany i mala bedzie musiala byc u rodzicow moich bo nie bede ja przeciez ciagac po nocach do domu :( Strasznie sie boje, ze sobie nie poradze a z drugiej strony wiem, ze musze byc silna bo corcia moze teraz tylko na mnie liczyc :(

Gość bvfgbfhbgf
trzeba bylo myslec zanim dałas sobie napuscic spermy do dziury gdzies za stodołą! rozkładacie nogi przed prostakami a potem placzecie ze jestescie samotnymi matkami. nie zal mi takich durnych baboli.

Gość ewsd2wasasass
a ja kiedys bylem z kobieta ktora kochalem nad zycie a ona mnie oszukala, osmieszyla , nie szanowala i wykorzystala , zostawila mnie po 2 latach a potem znalazla innego ktory byl taki zajebisty! a on po jakims czasie zrobil jej dziecko i zostawil po czym ona wrocila z podkulonym ogonem do rodzicow z dzieckiem , to jest kara za moje cierpienie :) szkoda mi tylko dziecka bo wiadomo ze niczym nie zawinilo

Moniiiiiika jestes? Ktos sobie jaja z nas wczoraj robił :/ jak mozesz to daj jakis kontakt do siebie.