Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njknkjnkn

Kocham go tak bardzo. Chcę z nim być...

Polecane posty

Gość njknkjnkn

Nie był "najlepszą partią", ale tak bardzo mi na nim zależy :( Chyba go ocham, tęsknię za nim, i wiele bym dała, żeby znowu z nim być. Zrobiłabym dla niego wszystko. I mam ochotęmu to napisać, bo wiem, że nie zawsze byłam wobec niego w porządku, ale pewnie i tak mnie odrzuci... Niech mnie ktośpocieszy proszę...

Gość zanetkaa93
Ale rozstaliście się? czy co? Jeśli ci zależy odezwij się do niego, nie ma sensu żyć bez kogoś kogo się kocha..

Gość njknkjnkn
Tak, rozstaliśmy się. Najpierw raz, potem znowu zaczęliśmy się spotykać, on chciał wrócić, aż w końcu sięrozmyślił i stwierdził, że sam nie wie czego chce i że szybko mu sięto zmienia. Eh. Naprawdę, chciałabym sięnim zaopiekować, daćmu ciepło, którego nie dawałam, i udowodnić, że wcale nie uważam go za idiotę(po pierwszym rozstaniu powiedział, że moje żarty sprawiały, że czuł sięjakbym go tak traktowała). Chciałabym żeby to właśnie on był moim mężem, kiedyś. Nie zniosętego, kiedy będzie z inną:(

Gość cziwka91
sluchaj musisz stac sie zimna, bezwzgledna suka jak ja, nie placz po facecie, nigdy ale to przenigdy nie są warci łez!!!!!!!!!!!! wez sie w garsc... jak masz dzis dola to pij albo śpij ale nie mysl o gamoniu

Gość njknkjnkn
Byłam zimna i mam tego rezultat. Tylko ja nie postanowiłam sobie "ok, będęzimna", po prostu taka byłam, z czego nie zdawałam sobie sprawy, dopiero on mi to uświadomił. Bycie soplem to nic fajnego.

Gość zanetkaa93
Ja mam trochę inne zdanie... jeśli ci zależy to mu to pokaż, idź do niego albo zadzwoń i powiedx że ci zależy i że nie wyobrazasz sobie bez niego zycia... pogadaj z nim powaznie przede wszystkim.. Ja bym nie mogla darowac sobie kogos kogo tak bardzo kocham, no chyba ze by mnie bardzo mocno zranil to co innego

Gość Uroczy Szymuś
Może znajdzie kogo lepszego od Ciebie.

Gość marcheweczka...
Nie sluchaj durnych rad typu badz zimna...sluchaj siebie... Jesli kochasz warto zawalczyc

Gość zanetkaa93
Zgadzam się, słuchaj siebie a nie innych . Jeśli ci zależy pokaż mu to... :)

Gość cziwka91
no to biegaj sobie za nim jak głupia :) milosci nie zyskasz a stracisz szacunek i resztki godnosci :)

Gość zanetkaa93
Nikt nie mówi o bieganiu, ale poprostu pokazaniu że jej na nim zależy. A co jak kocha to ma sobie poprostu tak odpuścić? Ja bym tak nie mogła..

Gość njknkjnkn
No właśnie sęk w tym, że nam nie wyszło między innymi dlatego, że on myślał, że zupełnie mi nie zależy... odkąd siędowiedziałam, że tak to wyglądało, to zaczęłam się zmieniać ku lepszemu. I wiem, że teraz byłabym lepsza. Nikt nie mówi o płaszczeniu się. Mam swój honor. I to zbyt duży.

Gość gnojek ale taki prawdziwy
ech nie chce mi się tego czytać

Gość zanetkaa93
No to tym bardziej powinnaś mu teraz pokazać że naprawdę ci zależy. Powinnaś zmienić troszkę swoje postępowanie. Myślałam, ze z jego winny się rozstaliscie. Ale skoro mówisz że to z powodu twojego zachowania to nawet bym się nie zastanawiała tylko już teraz zadzwoniła do niego żeby się umówić i pogadać na poważnie

Gość njknkjnkn
Zanetka, on też nie był idealny i miał wady, wiadomo, ale jednak przeważyła moja postawa. Traktowałam go jak kolegę, nie faceta

Gość zanetkaa93
Zrobisz jak zechcesz. :) Ja na pewno bym się starała jak mi zależy.. nie odpuściła bym sobie go tak szybko...

Gość njknkjnkn
Muszęsięz tym przespaći pomyśleć, co i jak powiedzieć (jeśli w ogóle to robić). Ale dzięki wszystkim za wskazówki

Gość gość
Moja historia jest banalna...wielka miłość, 3 letni związek, rok zaręczyn aż w końcu mój narzeczony zerwał ze mną , a ja nie moglam się pozbierać. Kompletnie:( Mam 26 lat, a taka miłość trafiła mi się raz w życiu. W poprzednim związku już nawet myślałam, że to "to" - na całe życie, ale nie. Dopiero kiedy spotkałam mojego obecnego zrozumiałam czym jest prawdziwa miłość, piękna, silna, odwzajemniona. Musiałam zrobić wszystko co w mojej mocy żeby go odzyskać. I udało mi się to dzięki urokowi miłosnemu od rytualisty perun72@interia.pl , teraz znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub.

Gość gość
Moja historia jest banalna...wielka miłość, 3 letni związek, rok zaręczyn aż w końcu mój narzeczony zerwał ze mną , a ja nie moglam się pozbierać. Kompletnie:( Mam 26 lat, a taka miłość trafiła mi się raz w życiu. W poprzednim związku już nawet myślałam, że to "to" - na całe życie, ale nie. Dopiero kiedy spotkałam mojego obecnego zrozumiałam czym jest prawdziwa miłość, piękna, silna, odwzajemniona. Musiałam zrobić wszystko co w mojej mocy żeby go odzyskać. I udało mi się to dzięki urokowi miłosnemu od rytualisty perun72@interia.pl , teraz znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub.

Gość gość
Udało mi się odzyskać chłopaka po rytuale zamówionym na stronie http://magia-anielska.pl Uwierzcie są jeszcze rytualisci którzy znają się na magii i są uczciwi.