Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej pokrzywdzony

odsiedziałem wyrok - słusznie ale nawróciłem się i wracam do społeczeństwa

Polecane posty

Gość najbardziej pokrzywdzony

Zgwałciłem śliczna dziewczynę - byłem prawiczkiem, to był mój jedyny akt seksualny w życiu, na dodatek z taka ślicznotką. Gdy Policja zawitała do mojego domu i zwinela na komisariat - przyznalem się, a przed samym sądem wyznalem że zrobiłem to bo chciałem stracić prawictwo z ładna dziewczyna nie zaluje, odsiedziałem, spłaciłem dług wobec społeczeństwa teraz jako zrehabilitowana dusza wracam do życia w społeczeństwie znajdę pracę, żone będzie jak dawniej będę żył zgodnie z przyjętymi zasadami moralnymi. Nawiązując do mojej odsiadki, obyło się bez żadnego "bolcowania gwałciciela" - to jakiś chory stereotyp nie było źle, ale wakacje to raczej nie były. No ale już jestem wolny i to się liczy

Gość najbardziej pokrzywdzonyy
Spierdalaj mi stąd FACET21 to było złe co zrobiłem!

Gość najbardziej pokrzywdzonyy
Nie siedziałem w Polsce - pracowałem zaluje podwojnie bo dziewczyna nie żyje dlatego ciężko mi z tym

Gość nvjbnvjbn
Dlaczego nie żyje?

Gość Bosski Roman
Nie lepiej było iść na dziwki?

Gość nnnnnnn
dziewczyna żyje, to podszywacz napisał tak boję się że będzie chciała się zemścić ale wyjeżdżam do Szwecji do roboty

Gość nnnnnnn
sram ryjem a dziewczyna nie żyje zdechła na hiv

Gość Prowo... ..
w hipotetycznej sytuacji, w ktorej zdrowy psychicznie facet chcialby za wszelka cene stracic cnote z piekna kobieta to odlozylby troche kasy i poszedl do luksusowej dziwki. Ona tez nie robi tego z przyjemnoscia ale chociaz niezle udaje a nie krzyczy, placze i prosi o litosc ze zwierzecym strachem w oczach -jak zachowuje sie napadnieta kobieta (to kreci tylko zwyrodnialcow, nienawidzacych kobiet, ktorzy na lono spolecznestwa wracac nie powinni nigdy bo sa jednostkami wszawymi, wrzodami na zdrowej jego tkance). Sam gwalt ma zreszta wiecej wspolnego z aktem przemocy i wyrazem glebokiej nienawisci niz z seksem (aktem fizycznej bliskosci)