Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Mój ostatni temat na dziś : wyznałam chłopakowi w ktorym ..

Polecane posty

że ja w tym drugim też ale w nim też to zasugoerowałam swoim zachowaniem a temu drugiemu nie powiedzialam ani o pierwszym ani o tym,że on sam mi sie podoba ;( jestem beznadziejna. ide grac w simsy a może lepiej isc spac?

już dizsiaj troche zjadłam m.in sernik :O :( strasznie po nim mnie przymuliło, więc musiałam zagryźć go ogórkiem kiszonym i ten ogórek smakował jak maślak jakiś :O strasznie slodkawy byl :( :( :( ::O jutro musze wstac kolo 8 ;( 😭 a co u Ciebie? jak kwestia mostu? o czym to my wczoraj?

Ależ mamy podobne losy! Też jadłem dziś sernik i też muszę jutro wstać ok. 8:00 😭 Ogórka kiszonego w sumie też jadłem (a właściwie fragment ogórka), tyle że wcześniej :classic_cool: ­ U mnie wszystko w porządku, dziękuję. O moście staram się nie myśleć, skupiam się na sprawach dnia powszedniego i ogólnie jestem pogodzony z losem :classic_cool:

o 5 ? a to czemu? czyżby jakiś lot ? :classic_cool: fragment ogórka? :D a czemu nie całego? za duży był? :classic_cool: może wszyscy kafeteriusze mają taką samą dietę? :D a w ogole ja nie przepadam za ciastami:( ja też jestem pogodzona z losem :D jutro zobacze mój ideał :) 😍 :)

Tak, był za duży :classic_cool: Nie miałem ochoty na więcej...:( Do kanapki z pasztetową pasował idealnie tylko fragment ogórka :classic_cool: ­ A sernik ktoś Ci wcisnął czy może lubisz se od czasu do czasu zrobić źle? :classic_cool:

mama mi podrzuciła i kazala zjesc :( jeszcze częstowała mnie dziś marczellem ? marczello no wiecie takie brązowe i słodkie :( ja lubie rzeczy glownie kwasne, słone o i krede :classic_cool: jak mozna nie miec ochoty na ogórka? :classic_cool: co za barbarzyństwo, obgryzłeś do połowy i wrzuciłeś do słoika?:D

aa właśnie miałam o to pytać :D co ja z nimi zrobię? no chyba z tym któremu to powiedziałam to już nie mam szans ;( nie wiem co we mnie wstąpiło żeby mu opowiadać takie rzeczy :( to porządny chłopiec:) a ten drugi? zupełnie nieogarnięty, zakochałam sie w nim miesiac temu, ale dzisiaj w rozmowie byłam wybitnie oschła :classic_cool: jestem z siebie dumna

Pociesz się, że nie mieszkasz z rodzicami - byś pewnie była częściej molestowana pokarmowo :classic_cool: ­ Miałem ochotę na ogórka :D Ale nie na całego :classic_cool: I nie obgryzłem, tylko odkroiłem se nożem :D I zostawiłem na desce :classic_cool:

No to natychmiast do słoiczka go wrzuć, przecież ogórek bez wody umrze :( 😭 bez tlenu wysuszy sie biedaczek... a jakie ogórki lubisz? świeże, kiszone, konserwowe czy może małosolne albo ogórki z sałatki szwedzkiej? tak lula, on jest z mojej grupy :( (sama go wybrałam :classic_cool: )

Spokojnie, już dawno został spałaszowany :classic_cool: Najbardziej lubię proszę Ciebie małosolne i kiszone. No i oczywiście wodę po nich :classic_cool: Choć konserwowymi (i wodą po nich) również nie pogardzę. Na końcu są ogórki świeże :classic_cool: Nie wiem, co to jest sałatka szwedzka :(

o też lubie wode po ogórkach :) wspolpracuje sie tak jak mowilam :D przez tydzien nie wiedzialam co sie dzieje, czy on olal mnie, czy oni oboje mnie olali, co z tym dalej zrobic...panikowalam a on sie w niedziele wieczor jakby nigdy nic odzywa...