Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadWorld

Oplaca sie powiedziec "kocham cie"?

Polecane posty

Gość MadWorld

No wlasnie jak to jest z tym? Jestesmy pol roku razem, kocham ja ale niewiem czy mowic. Czytalem rozne glupoty typu 1sza osoba ktora powie kocham cie jest na straconej pozycji, ze dziewczyna ma pierwsza powiedziec i po ewentualnym kocham cie bedzie miala mnie w garsci. Sam juz niewiem

Gość opłaca,jesli to czujesz
i mniej wiecej mozesz wiedziec,czego sie spodziewac

Gość rgteter
a myslisz ze ona Cie kocha? jesli tak to dziewczyny marza o spacerze w jakies romantyczne miejsce, zeby chlopak ja przytulil i wyszeptal kocham cie

Gość MadWorld
Mysle ze jest to mozliwe no ale wiadomo za nim tego nie powie to pewnosci nie mam.

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEE
powiesz - jesteś na straconej pozycji

Gość MadWorld
no wlasnie.. i mam dylemat:( ona ma 1sza powiedziec?

Gość madiiii
ile ty masz lat dzieciaku ze masz taki problem? nie kochasz jej to chyba proste ze jej tego nie mówisz! po co kogoś okłamywać??

Gość MadWorld
22 Kocham ja ale nie wiem czy lepszym rozwiazaniem nie bedzie trzymanie tego w sobie

Gość madiiii
to jeszcze lepiej........:O skoro ją kochasz to powiedz jeśli też coś do ciebie czuje to pewnie czeka na to wyznanie;)

Matko święta, co się na tym świecie dzieje...miłość to dla Was jakaś gra strategiczna czy co???

Gość madiiii
kobieta ma powiedzieć pierwsza?? w życiu bym pierwsza nie powiedziała!!!

Gość MadWorld
Nie gra strategiczna tylko za duzo glupot na ten temat czytalem:(

Posłuchaj, ja pierwszy powiedziałem to i przegrałem. Popełniłem szereg błędów takich właśnie jak to wyznanie uczuć. Kolejnym jest nadskakiwanie, człowiek chce dobrze, a tymczasem wszystko jest wykorzystywane przeciwko nam samym.

Gość madiiii
więc przestań czytać te głupoty i pomyśl sam, jeśli Ci zależy na niej i wiesz ze ona też coś czuje to zwyczajnie jej to powiedz. Jezeli oboje myślicie ze ten kto zrobi to pierwszy będzie miał drugiego w garści to będziecie tak sobie czekać jeden na drugiego...bez sensu! bądź facetem! :D

Gość sdfsdfddffd
ja jestem odwazna, smiala dziewczyna i powiedzialam pierwsza w sumie niczego nie zaluje bo potem go w sobie magicznie rozkochalam i jadl mi z reki, ale w Twoim przypadku naprawde bedzie lepiej jak powiesz bo pol roku to juz sporo jesli jestes pewien w 100% to powiedz

Gość MadWorld
teraz to mam metlik w glowie. No ale jesli po pol roku ona mnie nie kocha to przeciez juz mnie nie kocha. Dreczy mnie to bo bardzo chce aby wiedziala wiec hyba jednak jej powiem.

Gość madiiii
czyste myśli sam jesteś głupi to że tobie sie coś takiego przytrafiło to nie znaczy , że u niego będzie tak samo! niby dlaczego kobieta ma mówić pierwsza? hm?

Gość MadWorld
chyba*

a dlaczego niby facet? co? tak walczyłyście o równouprawnienie więc je macie... nie jestem głupi tylko znam życie i tak się dzieje w większości przypadków... a osoba, która twierdzi, że pół roku w związku to dużo jest wręcz śmieszna... wszyscy jesteście śmieszni... idę spać... szkoda czasu na was i wasze urojenia...

Gość madiiii
na jakich błędach ? jeśli ona go nie kocha to jakie ma znaczenie czy jej powie czy nie? tak czy siak prędzej czy później kopnie go w tyłek a jeśli go kocha to odwzajemni uczucie i bedą zyli...długo i szczęśliwie ( czego życzę) :D

Gość sdfsdfddffd
no sporo jezeli spotykaja sie w miare czesto codziennie, co drugi...jesli to sa spotkania raz w tyg lub rzadziej to rzeczywsice ale w drugiej opcji pewnie nie bylby pewien swych uczuc... pomysl sobie tak drogi autorze... czy chcialbys to od niej uslyszec to, ze Cie kocha? jesli tak, to musisz zainicjowac ta sytuacje pierwszy jesli nie to mozesz to zlekcewazyc.. sowa nie sa najwazniejsze,ale powinny umiec upieczetowac kazda sytuacje by byla w 100%jasna. Wiec nie sluchaj sie obcych ludzi tylko pomysl nad tym pytaniem co napisalam i zrob to CO TY CZUJESZ a nie jak radza Ci inni.

Gość madiiii
czyste myśli daj już spokój - naprawdę !mi mój facet powiedział pierwszy po miesiącu znajomości i strasznie na to czekałam bo zwyczajnie wstydziłam się powiedzieć pierwsza;) i jesteśmy razem już 10 lat :D

Gość jesli ktos sie pyta
czy oplaca sie wyznac uczucie to jest jakims cieniasem :o soryy ...