Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja nie wiem ..

Czy po tylu latach on może coś do mnie czuc ?

Polecane posty

Gość no ja nie wiem ..

jako gówniarze poznawalismy sie przez gg,nk itp. Z nim tak sie zaczelo.Pisalismy długo, fajnie sie nam pisało :D To było w 6 klasie podstawówki czy nawet 5. W koncu spytał o nazwisko. Krecilam troche, oklamalam go w jednej sprawie - ze jestem z jego szkoły :D . On poczul sie bardzo urazony i mnie zablokował. Znajomosc sie skonczyla :D Ja zapomnialam, ale słyszałam że on sie dowiedział do jakiego gimnazjum chodziłam, że czasem coś o mnie wspomni, ze mowil ze sie zakochal wtedy itp. Jestesmy teraz w klasie maturalnej :) Chodzimy do roznych szkoł,nie mialam okazji spotkac go na zywo. Co o tym myslicie?

Gość lininda
chyba powinnaś odrobić lekcje na jutro.

Gość no ja nie wiem ..
tak myslalam, ze nie ma co liczyc na odpowiedzi na poziomie

Gość lininda
najpierw wymyśl temat na poziomie to znajdą się i odpowiedzi :)

Gość no ja nie wiem ..
przecież wy inteligencją nie grzeszycie więc temat na poziomie jest wam obcy , powinniscie wiec odpowiedzieć na ten czy inny, rownie madry :D

Gość lininda
no widzisz, doszłaś do tego że inteligencją nie grzeszymy, więc nie oczekuj odpowiedzi na poziomie. A jeśli twierdzisz, że jedno i drugie już wiedziałaś, to po kiego tu piszesz?:) Wejdź na forum jakiejś oazy, tam są ludzie pełni wyczucia i zrozumienia :)