Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mgr hiszpanin

Które moje tematy są lepsze??

Polecane posty

O rodzinie O wawelu O niezdanej maturze O mojej karierze w show biznesie :) O moich marzeniach :) (prawie każdy temat :) )

A dlaczego tematy o rodzinie wpisałaś na nr 1, wawel na nr 2, i seriale na nr 3 :) odpowiedz i uzasadnij :) czkawusiu kochana :)

Gość teraz ta sama śpiewka
deklu jawornicki won stąd

pisz o marzeniach, show-biz i o rodzinie:) i pisz o niezdanej maturze bo to dziwne nie pisz o Wawelu:O

a dlaczego o wawelu mam nie pisać. Przecież to jest moim psim obowiązkiem(poprawie-dziennikarskim) pisać co tam się dzieje. Co prawda tam jest mnóstwo tajemnic, dlatego wawel stara się inwestować w reklamy. No dobra ale o wawelu,rodzinie,mojej niezdanej maturze, braku pracy,show biznesie wyczerpał się. Ale tam gdzie się pojawiam tam zabijam ludzi swoją błyskotliwością, urodą i inteligencją :)

a dlaczego o wawelu mam nie pisać. Przecież to jest moim psim obowiązkiem(poprawie-dziennikarskim) pisać co tam się dzieje. Co prawda tam jest mnóstwo tajemnic, dlatego wawel stara się inwestować w reklamy. No dobra ale o wawelu,rodzinie,mojej niezdanej maturze, braku pracy,show biznesie wyczerpał się. Ale tam gdzie się pojawiam tam zabijam ludzi swoją błyskotliwością, urodą i inteligencją :)