Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 90

w jaki sposob zerwalas ze swoim bylym?

Polecane posty

Gość ona 90

pytam z ciekawosci... czeka mnie rozmowa z chlopakiem,ostatnia rozmowa , prawde mowiac boje sie tego,dla zadnej ze stron nie jest to przyjemny moment... a jak wy zerwalyscie? rozmowa w cztery oczy i potem juz nie bylo z jego stron staran itp?

Gość tribiotic
ze mną zerwała za pomocą smsa

Gość ona 90
a dlugo byliscie razem?

Gość russian girl*****
doprowadzilam go do szału po to,zeby zerwal ze mną i byl szczesliwy,ze pozbyl sie tak okropnej kobiety :) Przynajmniej go nie zraniłam :)

Gość tribiotic
4 lata razem i sms na pożegnanie

Gość tribiotic
nie odpisałem ;)

Gość ambiguide
Ja chyba z miesiąc przygotowywałam sie do tego psychicznie, nie wiedzialam jak mu to powiedzieć, bo był tak zaślepiony własnymi potrzebami, że chyba nie dostrzegał jak ja się w tym związku szamoczę i że staje się coraz bardziej nieszczęsliwa. Na hasło "odchodzę" doznał szoku, nie chciał mi wierzyć, myslał że to jakiś chwilowy kryzys. Płakał, krzyczał, w końcu zaczął mnie wyzywać i oskarżać o nieszczerość uczuć. Minęły ponad 4 lata a mam wrażenie że on dalej tym żyje. Nikogo nie ma, a gdy powiedzialam mu że jestem w nowym związku to nazwał mnie dziwką.

Gość ghthtjj
rozmowa, ale myslal ze zartuje i mnie jeszcze nekal jakis czas, no dopoki nie zobaczyl mnie z innym

rozmowa. powiedziałam mu że muszę odejść. w cztery oczy. potem długo wypisywał do mnie smsy po nocach, jak sie widzieliśmy starał sie pogadać... upierdliwe to było strasznie...