Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FankaHorrorów.

NAJSTRASZNIEJSZY HORROR JAKI OGLĄDALIŚCIE?

Polecane posty

Gość FankaHorrorów.

Jaki film (horror) który oglądaliście najbardziej Was przeraził? Piszcie ! :-)

Gość zderrr
Paranormal Activity 1...miałam po nim schizy trwające kilka miesięcy. Kolejne części już mnie tak nie przeraziły. Ja ogólnie najbardziej boję się tematów związanych z demonami/egorcyzmami bo wiem, że takie rzeczy się zdarzają i szatan jest jak najbardziej realną postacią.

Gość alcia 90
zgadzam sie z przedmowca... Paranormal Activity 1 tez mialam po tym niezle schizy... do tego pozniej obejrzalam Blair witch project , schizy sie potroily.... balam sie wstac z lozka gdy bylo ciemno,balam sie nawet zasnac!!

Gość andrzelina drzoli
o boze, dla mnie paranormal activity to byla nuda, nie wiem jakos wszystkie te "horrory" wydaja mi sie takie komiczne, zamiast sie bac to sie smieje, a chetnie obejrzalabym na prawde cos takiego co by mnie styralo

Gość Verkaaa
Ja nie musiałam oglądać Paranormal Activity... Mi wystarczyły Egzorcyzmy Emily Rosse. Dziekuję schizy przez pół roku co noc. Nigdy w życiu takich filmów.

Ja też po Paranormal Activity 1 nie mogłam dojść do siebie :o Ale to przez kumpele, która wkręciła, że to na faktach i ja oglądając to ciągle o tym myślałam, zwłaszcza, że końcówka filmu utwierdza w tym, chyba jednak błędnym (?) przekonaniu. W kinie jakiś czas temu widziałam zwiastun Paranormal Activity 4 i też zaczynałam się bać. To już grają, ale nie pójdę na pewno :P

Gość andrzelina drzoli
swego czasu przegladalam wszystkie tytuly zwiazane z egzorcyzmami i tez zaden nie zrobil na mnie wrazenia, hmm czy ktos tez tak ma?

Gość ktos70
nie masz uczuc w sobie

Gość ktos70
zaloze sie ze nie chodzisz do kosciola, racja?

Gość chcecie prawdziwy horror?
to wpiszcie w googlach Execution of 6 Russian conscripts in Dagestan

Gość Amerykanscy naukowcy
Przygody jelonka Bambi

Gość andrzelina drzoli
haha i tu sie mylisz, jestem bardzo wrazliwa i emocjonalna osoba, nawet za bardzo, wyobrazni tez mi nie brakuje

Gość ale dziecinada
kurwa doktor freud sie znalazl, potrafi stwierdzic na podstawie tego czy ktos sie boi horrorow stwierdzic czy jest wierzacy czy nie buahahah

Gość andrzelina drzoli
nie kreci mnie ogladanie jakichs egzekucji albo filmikow jak sie zabijaja, cwiartuja i kalecza, zalsaniam oczy wtedy, a mi chodzi o jakis film dzialajacy na psychike, dajacy do myslenia, nieprzewidywalny