Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

onanlizacja, masturbacja

Polecane posty

Gość Swete

hej dziewczyny ,,te ktore sa w szczesliwych stalych zwiazkach .. mam do was pytanie :D czy mialyscie tak kiedys ze mimo tego ze wspolzyjecie z partnerem seks z nim bardzo wam sie podoba jestescie z nim szczesliwe itd,, ale pomimo tego od czasu do czasu macie ochote pobawic sie same z soba (podczas jego nie obecnosci w domu) bo np po wyjezdzie mojego ukochanego (ktory wyjechal w interesach na kilka dni) strasznie naszla mnie ochota na masturbacje przy jakims erotycznym filmiku noi przy szklance wina ..jakos tak niewiem czemu..:| ale czy jest to cos zlego? kocham mojego mezczyzny jestesmy z soba juz 7 lat seks z nim oczywiscie mi sie nie znudzil zawsze mi sie podoba z nim wspolzycie itd.. a mimo tego naszla mnie taka ochota ..czy ktoras z was tak tez miala albo i ma? tylko nie piszcie mi prosze zadnych obelg itp...

Gość patrycjamedynska
Hej, dosłownie chcialam załozyc ten sam temat :) Mój chłopak pracuje zagranicą i gdy go nie ma to także robie sobie sama dobrze.. i to dosyć często, nawet codziennie. Równiez przy filmach erotycznych, chociaż zaczynają być dla mnie coraz słabszym bodźcem - za duzo udawania, nienaturalnych krzykow itd :)

Gość Bosski Roman
ręka ci uschnie a pochwa zgnije

Gość eeeee, a
co to jest onalizacja ?

Gość Swete
do *patrycjamedynska ojj rozumiem Cie calkowicie ja kiedys mialam podobnie bo zanim poznalam terazniejszego partnera wczesniej mialam podobny zwiazek jak ty tzn "na odleglosc" i tez sobie tak czesto dogadzalam hehe a co do fimow no to zawsze to cos prawda.. lepsze to niz nic hehehe ale myslisz ze jest to cos zlego? wiadomo ze kazdy ma potrzebny no nie ale np nie czujesz ze podczas masturbacji zdradzasz swojego partnera? bo ja raz tak mialam ze gdy sobie zrobilam dobrze to pozniej zalowalam tak jakbym go zdradzila no a przeciez nie mozesz zdradzic faceta z samym z soba no nie? ale tez tak moze masz? ale fajnie ze napisalas bo przynajiej wiem ze sama nie jestem ,,, :D do * eeeee, a : wybacz onanizacja ..hehehe

Gość patrycjamedynska
Ja po tym akcie nie mam wyrzutów...lepsze to niż pod nieobecność chłopaka zaspokajac potrzeby z kimś innym :)

Gość Swete
no masz calkowita racje.. :)

Gość kjncksl
wyrzuty sumienia o co? ze akurat faceta nie ma a ty masz potrzebe? przeciez on tez sie sam zaspokaja jak cie nie ma z nim, przeciez to normalne

Gość Swete
no wlasnie mysle ze te wyrzuty sumienia sa dlatego ze watpie ze on sobie sam dogadza beze mnie bo zawsze gdy on ma ochote to do mnie dzwoni i sobie robimy cyberek :D a gdy jest w domu no to wiadomo ze sam dogadzac sobie nie musi..

Gość zew ryczacej gesi
to jest grzech . sex bez ślubu też jest grzechem a jak jezus muwi kazdy kto popełnia grzech ,jest niewolnikiem grzechu (j 8,34)

Gość zew ryczacej gesi
To wiedzcie, że dla zniszczenia grzesznego ciała dawny nasz człowiek został razem z Nim ukrzyżowany po to, byśmy już więcej nie byli w niewoli grzechu. Niech więc grzech nie króluje w waszym śmiertelnym ciele, poddając was swoim pożądliwościom. Albowiem grzech nie powinien nad Wami panować. Kiedy bowiem byliście niewolnikami grzechu byliście wolni od służby sprawiedliwości. Jakiż jednak pożytek mieliście wówczas z tych czynów, których się teraz wstydzicie? Przecież końcem ich jest śmierć. Rz 6, 7. 12. 14. 20 Tak więc Pismo Św. jednoznacznie określa grzech jako niewolę. Jedyną drogą wiodącą do wyzwolenia nas z grzechu jest sam Jezus. Trwanie w nauce Jezusa, poznanie prawdy, którą On przynosi jest naszym wyzwoleniem.