Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klubikiiiii123

mamy ile placicie z pobyt dziecka w klubikach malucha....???

Polecane posty

Gość klubikiiiii123

pyt. jak wyzej do mam, ktorych dzieci uczeszczaja do takiego klubu?napiszcie ile miesiecznie wynosi czesne i za ile godzin jakie miasto...

śląsk 400 zl oplaty stalej + 8,5 za dzien wyzywienia. Od 7 do 17 , pieluchy swoje

Gość taki lajf
Strachy, jaki to klubik? Tanio jak na Poznań. Ja w Poznaniu płaciłam 1100 za pobyt całodzienny ze wszystkim, taki max tutaj to chyba koło 1500zł.

Polana Malowana Słońcem:) Na Ratajach:) Ogólnie polecam, moje dziecko nie chce czasami z tamtąd wyjść:) Kobitki mają super podejście. Zawsze możesz wejść i zobaczyć co dzieciaki robią:) Mi się wydaje, że to normalna cena na Poznań. Tak jak patrzyłam w necie, to wszystko mniej więcej tak koło tego oscyluje:) No i sytuacja w niektórych prywatnych żłobkach, się poprawiła, bo miasto Poznań juz część dofinansowuje 400 zł. Warunek: jeden z rodziców musi być zameldowany w Poznaniu. Mój żłobek się jeszcze nie załapał:( A szkoda, bo zawsze 400 mniej, normalnie bym się czuła, jakbym podwyżkę w pracy dostała:)

Gość aledrogoogodddd
kurcze to duzo.... jak w sredniej wielkosci miescie dowiadywalam sie i od 6 30 do max 17 30 czesne stale 350 zł plus 7.50 dziennie za wyzywienie to wychodzi jakies 530 z groszem.. pieluchy swoje

Strachy na lachy - a to dofinansowanie, to żłobek sam organizuje, czy to rodzic musi się starać w urzędzie Miasta?

Grrr, zjadło mi posta .... Strachy na lachy - a to dofinansowanie z Urzędu Miasta, to złobek się stara, czy rodzic musi sam jakieś podanie zlożyć?