Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monster high lalka

kto sie orjetuje w lalkach monster high?

Polecane posty

Gość monster high lalka

chodzi mi o marke z której są lepsze jakościowo bo duzo podróbek widzialam

Gość w liście do mikołaja kolejne 3
W inter marche są teraz po 89 zł, te same, za które w zabawkowym dałam 121 zł, a jakość ta sama.

Gość monster high lalka
dzięki a wiecie jakiej firmy?

Gość no nieeeeeee
a możecie mnie uświadomić jaki przekaz mają te laleczki ? Chodzi o oswajanie ze śmiercią czy co ??? Jakiś upiorny kult ??? Nie rozumiem tej dziwacznej mody...

Gość nikliwa34
Wy na prawdę nie wiecie, że to linia mattel?

Gość w liście do mikołaja kolejne 3
No właśnie dziwaczna moda, zrobią coś, wypromują i już. Moja córka 9 lat powiedziała mi, że w tym wieku zwykłymi barbie to już siara się bawić, więc dlatego, ma też liczne gadżety z monster do szkoły, jak prawie wszystkie dziewczynki z klasy. A co do firmy to nie wiem pudełka są powyrzucane.

Gość no nieeeeeee
Nie mam dziewczynki /chyba dobrze się stało/ ale zrobiłabym wszystko, żeby skierować jej uwagę na coś innego, byle nie na to coś. To może pójdźcie na całość skoro dziecię chce, urządźcie jej pokój w ten deseń: łóżeczko w kształcie trumienki - pewnie mała byłaby oczarowana...

Gość no nieeeeeee
takie akcesoria są w linii monster high... stąd moja ironia ;)

Gość szybka.ekspertyza
dobre :D

Gość Oj ludziee.
Nie masz corki wiec nie wiesz jak to jest. Moja corka jest, a moze juz byla wielbicielka kucykow pony. Coz kiedy WSZYSTKIE kolezanki z klasy bawia sie Monster High. Corka poczatkowo uwazala te lalki za potworne, teraz zaczynaja jej sie podobac. Idzie za moda i to jest normalne w tym wieku. Lalek Monster High jeszcze nie posiada i mam nadzieje ze do trgo nie dojdzie, ale jesli tak, to coz zrobic. Wole aby bawila sie juz takimi lalkami jesli zechce anizeli mislaby pozniej w wieku nastu lat interesowac sie tym tematem.

Gość asdfgasdfg
w zeszłym roku nasza córka chciała lakę i różnego typu pierdoły na gwiazdkę ale jak mają się wilkołaki, wampiry, zombi do Bożego Narodzenia, kolęd itd? Na szczęście wybiliśmy jej to z głowy bo od początku roku stwierdziła, że jest za duża żeby bawić sie lalkami a gadżety i książkę z tej serii dostała na urodziny.

Gość hahaha faktycznie
mam 6 letnią córkę chodzącą do 1 klasy, mi się te lalki nie podobają w sumie mojej córce też niespecjalnie ale jednak moda na nie jest, trupki, krew z ust i te dodatki brrrr moja córka ma cukierki w różowej trumience z Monster brrrr

Gość asdfgasdfg
i uważam, że to nie jest normalne żeby dzieci w wieku 5-10 lat bawiły się tego typu rzeczami.

Gość .......to.....ja..............
Ale macie problem, przecież to tylko zabawka!!! Czy nad każdą zabawką się zastanawiacie jaki ma przekaz?

Gość hahaha faktycznie
oglądałyśmy te lalki, koleżanki córki mają i one są wg mnie słabej jakości, może dla starszych dzieci bo często im rączki się łamią przynajmniej te lalki koleżanek mojej córki a mają oryginalne, Co sądzicie o jakości tych lalek? Są delikatne?

Gość asdfgasdfg
tak, bo dziecko wychowuje się a nie chowa

Gość no nieeeeeee
oczywiście że należy myśleć rozsądnie nad tym co się dziecku kupuje do zabawy. A jedyne kryterium " bo koleżanki mają, bo to modne" to droga na skróty do wychowania umysłowego kaleki, no ale "na czasie" - niektórym rodzicom to wystarcza

Gość gość
mam 12 lat i tez lubie monster high ... sa drogie ale super ... najleprze sa z firmy mattel.. zalerzy jaka sie dziecku podoba. np jakies najnowsze... robecca steam czy cos w tym stylu.. a jak pani sie nie orientuje to polecam www.monsterhigh.pl wtedy niech pani wejdzie na upiorni uczniowie i tam sa informacje o karzdej lalce... pozdrawiam... :-):-):-)

Gość gość
to znowu ja pani no nieeeeee czy jak tam sie pani nazywa jak pani niewie po co one sa to niech sie pani nie odzywa .. dziecko wie co chce robic a pozatym te lalki so dla wieku od 6 do 18 tak 18 lat... i sa one poto aby pomoc dziecku zrozumiec ze nie zaleznie od tego jak bardzo sie ruzni od innych moze osiagnac wszystko sa tez po to ze by pomoc dzieciom akceptowac roznorodnosc innych.. dlatego wlasnie kazda lalka jest unikalna a nie idealna huda blondyna jak jakas barbie!!!!!

Gość gość
na listdomikolaja.pl można sobie przejrzeć te lalki. Trochę ich tam jest i przy okazji jakiś asortyment też się znajdzie do zabawy :) a jak nie z serii MH, to inne zabawki firmy Mattel :)

Gość gość
Nawet oryginalne lalki monster high są KIEPSKIEJ jakości. Moim siostrzenicom już w trzech lalkach połamały się nogi, kuzynce męża też w jednej poszła noga w tym samym miejscu. I to nie są żadne podróby, tylko oryginalne lalki za duże pieniądze.

Gość gość
Jedyne oryginalne MH są firmy Mattel (jak Barbie). Co do jakości- nie mam zastrzeżeń. Zawsze kupuję oryginalne lalki, bo sa porządne i mają włosy ( a nie łysiny z włosami po bokach, które się szybko kudlą). Córka lalek ma w cholerę i każda wygląda jak nówka a najstarsza ma 5 lat (córka miała 7 lat jak pierwsza barbie dostała)

Gość gość
ja nie wiem co te Twoje siostrzenice robią z tymi lalkami :o tam naprawde trzeba specjalnie chcieć złamać. Moja córka ma półtoraroczną Frankie Stain i jest w stanie nienaruszonym a bawi się nia czesto. tak samo z pozostałymi lalkami MH