Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna2012

poniedziałkowa migrena

Polecane posty

Gość Gonda
Ni kiedys tylko im szybciej tym lepiej,no chyba ze lubisz ta swoja migrene:)

Gość ja nie lubię mojej
migreny.Ja ją wprost kocham :-o

Gość maka paka :)
gonda a ty od kiedy dziewczynka jestes ? hahahahah ale się uśmiałam :D

Hej dziewczyny, wczoraj poszłam na masaż i dziś jest dużo lepiej, więc mogę powiedzieć, że masaże są pomocne :) naprawde cieszę się, że już nie muszę się tak męczyć, a akupresury spróbuję w najbliższym czasie i dam znać, a Wy dziewczyny i chłopaki :)spróbujcie masazu :)

Gość Gonda
Kruszyna2012,przeciez ja o masazu i akuprsurze bebnie juz od dawna,dlaczgo reklamujesz mój wynalazek????Kruszyna2012,powiedz

Gość Gonda
Kruszyna2012,a dlaczego ma sie ból zwiekszyć.akupresura znana i stosowana od tysiecy lat,

Gonda hihihi bo ja ten wynalazek odkryłam wczoraj :D teraz już wiem, że jak Ty cos polecasz to trzeba to wypraktykować :D Pomocna dłoń, ale taki zrobiony w sokowirówce, czy kupny?? I dlaczego akurat marchewkowy ?:( Gonda, nie wiem, ale jak sobie wyobraziłam, że ktoś ma mi uciskać na głowę, to wyobraziłam sobie, że potem ból się zwiększy:| ta moja wyobraźnia:|

Gość Gonda
Kruszyna2012,no to jestes wielkim odkrywcą:)ale jak sie cos radzi to pierwsze co robisz,buntujesz sie i stawiasz opór????zawsze taki zbuntowany z Ciebie dzieciak???

Tak, świezo wyciskany sokowirówką. Nie tylko marchewkowy, bo wszytskie soki wyciskane ze świerzych warzyw i owoców mają zbawienny wpływ na cały organizm. Możesz sobie zrobić mieszankę, sok z marchewki, selara i żeby był bardziej zjadliwy dorzuć jabłko, zaręczam, że picie tego soku regularnie na zawsze przegoni twoje migreny. http://kobieta.interia.pl/zdrowie/news-soki-zycia,nId,400166

Gość naturlany myk
masarze to tylko wspomagajaco, do diety, bo migreny sa wywołanie zanieczyszczeniem organizmu.

Gość Gonda
naturlany myk,migrena to nie tylko zanieczyszczenie organizmu,ale tez zablokowane kanały energetyczne,jak i stres,mysli,

Pomocna dłoń, dzięki, na pewno wypróbuję, a od marchewki dodatkowo podobno cera nabera fajnego koloru, zauważyłaś/eś u siebie?? :) naturalny myk, jak najbardziej samymi masażami nie da się zlikwidować migreny, to tylko takie pomocniczne środki, tak jak dieta, mają złagodzić bóle:-/ Gonda, gdyby można było pozbyć się stresu raz na zawsze to życie byłoby piękne, masz na to jakiś wynalazek ;)

Gość Gonda
Pewnie ze tak,mozna olac :)

Gość Gonda
Kruszyna2012,a kto powiedział,ze przychodzac tu na ziemie ma byc lekko??:)

Gość Metoda Dr.Volla, test obciążeń
Migrena musi mieć swoje przyczyny. Polecam wykonać badanie Metodą Dr.Volla w Małopolskim Centrum Promocji Zdrowia. Badanie to polega na wykryciu wszystkich patogenów, pasożytów, grzybów, wirusów w organizmie za pomocą elektroakupunktury i EXPRESS SCANA Dr.Volla. Pózniej wskazana jest terapia, dzięki której można skutecznie i szybko pozbyć się schorzenia lub dolegliwości.

Gonda, niestety nikt nie uprzedził :P moim sposobem na stres jest muzyka, często pomaga, choć nie zawsze:| Pomocna dłoń, ja myślałam, że troszkę się opalę od tej marchewki ale wygląda na to, że nici z tego ;)

Gość Gonda
Metoda Dr.Volla, test obciążeń,wszystko ma swoja przyczynę,ciagle cos reklamujesz,a nie piszesz ile to kosztuje???

Gość Gonda
Kruszyna2012,trzeba sie troszke natrudzic zeby nastapiły zmiany,opalisz sie tylko na chinczyka:)

Gonda, człowiek chce się opalić a Ty się nabijasz:P a to są poważne sprawy! Taka opalenizna na pocieszenie za tą nieszczesną migrenę! :D

Gość nie wiedziałam że
po dr stawiamy "kropkę". To jakaś nowość :-o :-o