Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka09637492

nie ma światła, prąd jest... ???

Polecane posty

Gość myszka09637492

Hej, Może mi ktoś pomóc? Żarówka wymieniana 2-3 tygodnie temu nagle zgasła. Prąd jest, światło na korytarzu i wszędzie też, korków nie wywaliło bo sprawdzałam. Nie widzę czy się przepaliła bo to nie jest ta tradycyjna żarówka. Czy to możliwe żeby żarówka była do wymiany? Właściwie to żarówka energooszczędna jest, jeśli dobrze pamiętam to 11W. (kupowane w UK ale to chyba nie ma znaczenia?) Pomyślałam że zapytam a w razie czego zaraz skocze po żarowke i zobaczę... :) ale dziwne by to było jakby nawet max po miesiącu była do wymiany.... czy się mylę? niewiele wiem na ten temat. Z góry dzięki

Gość myszka09637492
nie, ale od niedawna mieszkam sama mam prawo nie wiedzieć ;P

Gość buuuuuuuuuuubuuuuuuuuuuuuu
przekręć tą żarówkę do innej oprawy i sprawdź! myślenie nie boli!!!!

Gość myszka09637492
nie mam takiej możliwości, bo dzielę mieszkanie a w korytarzu, lazience i kuchni są inne końcówki, wkrętówki a u mnie w pokoju jest taka wciskana. Mialam nadzieje ze ktos konstruktywnie odpowie ale widze ze na kafe nie ma co na to liczyc.

Gość buuuuuuuuuuubuuuuuuuuuuuuu
co my mamy ci doradzić? żarówka mogła spalić się nawet następnego dnia po założeniu, a ty miałaś ją ponad 2 tyg.temu! idź do sklepu i kup nową!!

Gość nigdy nie zrozumiem ludzi
skoro nie ma możliwości gdzie indziej, to wkrć nową żarówkę u siebie. Blondynka przysłowiowa jesteś :D

Gość że cooooo
Za szybko jak na energooszczędną, chyba, że paliłaś non stop światło. Jak korków nie wywaliło, to z instalacja raczej też wszystko ok. No dziwne, dziwne :)