Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdahgda

faceci waga

Polecane posty

Gość gdahgda

trafilam w zyciu na trzy wagi... NIESTETY. oto cechy osobnikow (nie chce generalizowac - ale tak naprawde bylo, musi cos jednak byc w dacie urodzenia...) niezaradni zyciowo skapi do bolu w uczuciach i finansach egoisci w lozku jak najszybciej zaspokajacy siebie, o kobiecie nie mysla ani w trakcie ani po swoim oszalamiajacym polminutowym seksie ciezko do nicz dotrzec, wytlumaczyc cokolwiek

Gość olaolaolaolaolaolaaaaa
zgadzam sie

Gość ghrrrrrrr
ja akurat mam innego faceta, ale jak czytam kafe i słucham swoich koleżanek to chyba naprawdę wiele facetów są jak ci z przykładu...

Gość legalnaBlondynka
waga to znak pełen paradoksów. To egocentryzm i narcyzm a jednocześnie zakompleksienie. Chorobliwa zazdrość o partnera, a zarazem tendencja do zdradzania. W łożku całkiem temperamentni, ale w życiu codziennym raczej mało energiczni, niekiedy wręcz leniwi. Lubią narzekać, czasem tylko po to, by znaleźć się w centrum uwagi. Tak ja widze ten zodiak. Nie miałam faceta Wagi, ale w rodzinie ich nie brak.

Gość ghrrrrrrr
dopiero teraz zauważyłam, że chodzi o facetów spod znaku zosiaku wagi :D A z tym to się akurat nie zgodzę bo według mnie horoskop to jedna wielka bzdura :D

Gość fan aster
przecież to blondynka, nie oczekuj po niej logicznego myślenia :D

Gość legalnaBlondynka
ghrrrrr - zależy, jaki horoskop. To, co masz w kolorowych pisemkach czy na portalach typu Onet, Interia to oklepane formułki pełne uogolnień. Ale nie mozna zaprzeczyć, że układ planet jaki towarzyszy narodzinom nie ma wpływu na nasze życie. Jesteśmy mikrokosmosem w makrokosmosie i interakcje pomiędzy jednym a drugim muszą zachodzić. Jeżeli chcesz się o tym przekonać to poszukaj specjalisty od kosmogramów, horoskopów indywidualnych. Gwarantuje, że zaskoczy Cie znajomoscią Twoich cech, kolei życia na podstawie jedynie daty, miejsca i czasu narodzin.

Gość legalnaBlondynka
a od kiedy trzeba sie z kims przespać żeby wiedziec jaki jest w lóżku? Jeśli moja siostra i matka maja partnerów Wagi to komu jak komu ale im wierze, że nie koloryzują w tych sprawach.

Gość nie no nie mogie
kolega mojego kolegi był w USA i wierzę mu, że tam jest pięknie i cudownie :classic_cool:

Gość nie no nie mogie
ps: "a od kiedy trzeba sie z kims przespać żeby wiedziec jaki jest w lóżku?" to mnie rozpierrdoliło :D pozdrowienia dla blondynek

Gość legalnaBlondynka
No właśnie - kolega kolegi. Co innego własny ojciec, wujek, brat.

Gość ytytytyt
Głupoty gadacie. Ja nie jestem wagą, a mam wszystkie cechy o których pisze autorka.

Gość legalnaBlondynka
Masz jakiś problem kolego? Jeśli załóżmy 10 moich znajomych spało z tym samym gościem i wszystkie zwierzą mi się że po trzech sapnięciach kończy to chyba nie mam po co się z nim umawiać ? :)

Gość nie no nie mogie
jeśli dla ciebie opinia znajomych jest tak ważna to nie masz po co się z nim umawiać :classic_cool: zmarnujesz jedynie jego czas :D🖐️

Gość podstawa udanego związku
to przetestowanie pały :classic_cool:

Gość legalnaBlondynka
Pod warunkiem że ma się punkt odniesienia.

waga to znak pełen paradoksów. To egocentryzm i narcyzm a jednocześnie zakompleksienie. Chorobliwa zazdrość o partnera, a zarazem tendencja do zdradzania. W łożku całkiem temperamentni, ale w życiu codziennym raczej mało energiczni, niekiedy wręcz leniwi. Lubią narzekać, czasem tylko po to, by znaleźć się w centrum uwagi. Tak ja widze ten zodiak. Nie miałam faceta Wagi, ale w rodzinie ich nie brak. o kurczaki cała prawda o mnie :classic_cool: 😍 ja jestem waga i poznałam dwóch przystojniaków teraz spod wagi i już widze,że to nic dobrego :O

Gość legalnaBlondynka
Czkawka, pan i pani Waga nie dogadaja się nadłuższą mete. To są ciezkie charaktery, każde chciałoby mieć monopol na rację. Co najwyżej seks może być udany, ale konflikty w innych dziedzinach życia murowane. Za dużo podobieństw.

no to mnie dobiłaś :( akurat tylko tych dwóch mnie interesuje... kiedyś też znałam jednego, był strasznym manipulatorem, zbokiem i dnem... ale czy nie ma szansy by tym razem się udało? choćby najmniejszej? ;( 😭

Gość legalnaBlondynka
Przepisałam ten horoskop z BravoGirl :classic_cool:

Gość 10.10.89
szansa zawsze jest :classic_cool:

Gość gnojek ale taki prawdziwy
83kg