Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia_:)

Szukam koleżanki na siłownie we Wrocławiu:)

Polecane posty

Witam wszystkie Panie szukam dziewczyny ktora chcialaby sie odchudzac ale tak jak mi brakuje jej motywacji i caly czas odklada wziecie sie za odchudzanie na pozniej:) Chcialabym chodzic na silownie ale wiekszosc znajomych to chuderlaczki i nie bedziemy sie nawzajem motywowac do tego:) Jak jakas osoba jest chetna prosze pisac jestem z Wrocławia:)

up:)

kurcze ja bym chętnie, ostanio nawet oglądałam 2 siłownie na tęczowej, i żałuje ze nie kupiłam karnetu, bo teraz kasy nie mam:/

No ja tez ogladam silowie ale nie tym sie konczy, bo zaraz mam sto wazniejszych spraw niz zapisanie sie:) Pozatym we dwie czy trzy osoby lepiej sie cwiczy:) Ja jestem taka osoba, ze ktos mnie musi za fraki wyciagnac:) Jak bedziesz dalej cheta to zawsze mozesz napisac:)

musze swoje wydatki podliczyć, fajna jest siłownia na teczwoej tecza fitness sie nazywa, karnet 89 zł.

Zaraz sobie popatrze na ta silownie:) Ja osobiscie wolalabym silowie ale fitness tez moglby byc fajny:)

No własnie ogladalam galerie tej silowni:) Calkiem, calkiem:) Poszlabym chetnie tylko nie ma z kim jeszcze:) Niby moj maz cwiczy na silowni ale to silownia dla facetow same ciezary i nic wiecej:) Wiec dlatego szukam osoby z ktora moglabym chodzic w babskim towarzystwie:)