Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odkupię suknię

odkupię suknię manuel mota valdemar

Polecane posty

Gość odkupię suknię

jak wyżej. on jest z kolekcji 2009, ale suknia strasznie mi się podoba, jest ponadczasowa. kosztowała wtedy 7tys. ktoś wie czy może jest ona dostępna w jakiś salonach? podaje link do niej http://www.google.pl/imgres?q=manuel+mota+valdemar&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=699&tbm=isch&tbnid=QWJGupoiko8OdM:&imgrefurl=http://veeny.wordpress.com/category/linhas-corte-e-costura/page/2/&docid=Ct9r1g8sqcPG5M&imgurl=http://veeny.files.wordpress.com/2010/07/pronovias2009_manuel_mota_costura_valdemar.jpg&w=1422&h=569&ei=9A6qUJbXAsjrsgav04C4DQ&zoom=1&iact=hc&vpx=162&vpy=331&dur=35&hovh=142&hovw=355&tx=222&ty=91&sig=114584895931222387532&page=1&tbnh=119&tbnw=238&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:8,s:0,i:92

Gość cvbcvb
nie lepiej uszyć na miare?

Gość odkupię suknię
za duże ryzyko jak dla mnie. materiał i w ogóle :( chociaż widziałam na jednej archiwalnych aukcji jak dziewczyna miała szytą i była piękna, ale boję się

Gość ERTGUYJKL,
ALE MI TO PONADCZASOWA SUKNIA HE HE - WOREK NA ZIMNIOKI

Gość faktrarita
Suknia nie w moim stylu, ladny material ale chyba musisz miec miseczke A i byc bardzo szczupla, zeby ja zalozyc bo dziewczyna z biustem i kawalkiem ciala bedzie w niej wygladac koszmarnie.

Gość odkupię suknię
mam B i jestem szczupła. ten krój optycznie wydłuża, ale nie wiem czy tak czy tak nie jestem za niska do niej :( mam 163+jakieś 11-12cm obcasy, ale nie wiem jakby to wyglądało

Gość pasi-konik
suknia okropna ,jak tania koszula nocny,na kazdego chlopa dobra tez bedzie i to bez przymiarki, bez lini ,krztaltow, malo kobieca,pomarszczony lach ,sorry- to moje zdanie,

Gość faktrarita
a przymierzałaś już gdzieś tą suknię? bo to że ci sie na zdjeciu podoba to bardzo mało, prawdopodobnie założysz i będziesz się w niej czuła źle...

Gość gtreghtrdhg
ta suknia wcale nie jest ponadczasowa! ponadadczasowa to jest koronka, bo jest zawsze modna a model valdemar widać że jest sprzed paru lat wstecz

Gość odkupię suknię
ten model jest z 2009 i co z tego? wiadomo, że przed kupnem najpierw muszę przymierzyć. ale miałam kiedys podobną kiedy świadkowałam i dobrze mi było w takim kroju. tylko boję się, że tego modelu może juz nie być w salonach. wtedy w 2009 kosztowała 7tys. dziewczyny ją sprzedawały za 3-3,5. ciekawa jestem ile teraz może kosztować i gdzie jej szukać w sklepie. szkoda, że tak niektóre z Was krytykują. każdy ma swój gust i tyle. czasami, jak oglądam sukienki, które są wstawiane na kafe, to nawet nie komentuję, bo jeżeli mi się nie podoba, to zostawiam głos osobom, którym się podoba. temat nie brzmiał "czy podoba Wam się tak suknia" oj kafe, kafe...

Gość miałam tą suknię
to jest suknia dla chłopa? wypowiem się chętnie, ponieważ byłam posiadaczką tej sukni... ale wtedy w 2009 miała takie wzięcie, że dziewczyny wystawiały ją na aukcję jeszcze przed ślubem z podkreśleniem, że będzie do sprzedania dopiero po ślubie. ja akurat swoją sprzedałam już PO. wzięłam za nią 3tys. po negocjacji. TYLKO, ŻE... suknia jest dla drobnej kobiety, tzn ja mam szczupła figurę, ale mam biodra i cały dół większy, nieznacznie, ale większy. ta suknia jest dla kobiety, która ma "ładną górę", tzn ładne ramiona, szczupłe, kobiece i ładne obojczyki ;) sukienka jest bardzo romantyczna, dla dziewczyn o bardzo delikatnej urodzie. niestety autorko nie pomogę Ci, nie mam pojęcia czy te sukienki sa gdzies dostępne, na pewno, ale musisz się naszukać. ale gratuluję wyboru, każda kobieta w niej zmienia się w anioła, uwierzcie mi

Gość 7 tysiecy za taki badziew?
jakis wor dla ciezarnej kazdy bedzie myslal ze jestes w ciazy masakra, brzydka ta suknia, chociaz moja kolezanka sobie gorsza wybrała. baby bez gustu...

Jezeli ktos ma szczupla budowe ciala to nie wyglada jak w worku...raczej pisza to kobiety, ktore chetnie by ja zalozyly ale niestety figura nie pozwala...

Jezeli ktos ma szczupla budowe ciala to nie wyglada jak w worku...raczej pisza to kobiety, ktore chetnie by ja zalozyly ale niestety figura nie pozwala...