Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Dlaczego nastolatki są takie naiwne?

Polecane posty

Myślą, że faceci (też nastolatkowie) je kochają a tak naprawdę mają je w dupie i koledzy są ważniejsi? Prosty przykład. Dziewczyna trafiła do szpitala po wypadku drogowym. Przez miesiąc jej chłopak nawet jej nie odwiedził raz. Chodził za to na imprezy z kumplami. Kiedy my jej mówimy, że nie jest jej wart to ona go jeszcze broni i cieszy się jak jej na facebooku napisze "KOCHAM" a w rzeczywistości ma ją w pompie.

Gość uyuuuy
No właśnie dlatego, że są nastolatkami.

Gość nigiddia
bo maja matki pierdolon e jeban e reliigjn e pizdy ktore ucza je uleglosci zmaist nieufnosci

No właśnie lepiej uczyć zaufania czy nieufności? Moja matka uczyła mnie nieufności i teraz mam problemy z tym, że nawet sobie nie ufam. Ciężko komuś zaufać skoro własny ojciec zdradził rodzinę a matka uważa, że każda kobieta to kurwa...

Gość nigiddia
madrzy rodzic eucza dzieci od urodzenia z eswait jest zły ludzie sa zli nikomu nie mozna ufac , wszedzie czai sie jakis podstep- jak dziecko idzie na wlasna zgube z obcym facetem ktory je na cos skusil to znaczy z e jego rodzice s a pierdolonymi gównami co nie ostrzegli go przed złem ludzi , swiata

Gość a takie tam
Krzysiu jak widać, z tego co piszesz, to ty masz jakiś problem a nie nastolatki ;)

Gość nigiddia
rodzice co nie ucza nieufnosci od urodzenia i nie ostrzegaja prze d podloscia ludzi i swiata -to s a pierdolonymi gownami-zaluje z e moi rodzic e nie byli tacy -zeby od urodzenia uczyc mnie ww rzeczy

Gość wwrrr
IDZCIE SIE LECZYC OBYDWOJE!

Gość sagallaa
rodzice co nie mowia dziecku od urodzenia z e ludzie sa z li i swiat jest zły sa pierdolonymi gównami

Gość yryyy
Świat jest RÓŻNORODNY. Są na nim rzeczy piękne i straszne, są ludzie źli, dobrzy, gwałciciele i szlachetni, mordercy i bohaterzy. Są różni ludzie. Większość ludzi w różnych sytuacjach różnie się zachowuje... I dzieci należy uczyć tego, że świat jest różnorodny, a ono samo, powinno zachować wrażliwość, empatie i ograniczone zaufanie w stosunku do osób obcych.