Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łysiejący - przystojny?

Czy łysiejący facet może być przystojny i podobać się atrakcyjnym kobietom?

Polecane posty

"mnostwo facetow kolo 60tki ma bujne czupryny, sporo politykow, piosenkarzy, dziennikarzy, aktorow" ­ jasne, a mnóstwo aktorek i dziennikarek nie ma zmarszczek i ma powiększone cycki. też sobie wiarygodną grupę wybrałaś do obserwacji. ­ btw, mój ojciec też ma bujną czuprynę, ale młodsze pokolenia łysieją wcześniej :P

i pamiętajcie, że 20-30 lat temu ludzie nie żywili się takim chemicznym syfem jak teraz. wasze babcie o trądziku, jaki ma dzisiejsza młodzież, nawet pewnie nie słyszały. z łysieniem jest tak samo.

Gość HelazWesela
Taki łysiejący 20-latek to pewnie nawet nie może się wyszaleć za młodu bo pewnie już czuję się staro.

Gość CZAS UCZY POKORY leszczu
Atrakcyjnym, kurwa? A bodajbyś się spodobał jakiejś "atrakcyjnej", skoro tylko takie dostrzegasz. I bodajby ci rogi przyprawiła, portfel opróżniła i mieszkanie zabrała. I bodajby ci te ostatnie kindziole na łepetynie posiwiały lub wypadły za takie segregacje wobec kobiet!!!!!!!! ;( Co z mniej atrakcyjnymi? To już nie kobiety, nie? Jak lysiejesz to idz do Centrum Zdrowego Włosa na przeszczep i szukaj "atrakcyjnej" (wersja dla burzujstwa które traktuje innych przedmiotowo!) albo po prostu pogódź się z losem i obniż poprzeczkę

Gość htjtk
Te mniej atrakcyjne tez nie chcą łysiejących frajerów.

Gość a ja lysieje gole sie
codziennie calkiem na lyso i bzykam najladniejsze laski

Gość iop666
Chyba gumowe lale

Gość ja lysieje gole sie codziennie
chodze na silownie, nosze dobre ciuchy, niezly zegarek, jezdze mercedesem c, rocznik 2010, brany przeze mnie z salonu jako nowka

Gość portfel w kąpielówkach
No właśnie , twój portfel bzyka łatwe lalunie ale nie ty, ty się nie liczysz przy twym portfelu.

Gość IMO12361
portfel w kąpielówkach "No właśnie , twój portfel bzyka łatwe lalunie ale nie ty, ty się nie liczysz przy twym portfelu." Generalnie rzecz ujmując, to facet jako osoba, nigdy nie liczy się dla samic. Liczy się tylko to, co może im dać. Czy to będzie kasa, czy zazdrość psiapsiółek, to już sprawa indywidualna. :classic_cool:

Gość dezaaaa
"90% facetów łysieje. waszych też to czeka". Wcale nie! łysienie jest uwarunkowane czynnikami genetycznymi, mó teść ma bujne włosy mimo 70-tki wiec mogę odetchnąc z ulgą :)

Gość lubię Jabłka
mój mąż już od kilku lat ma takie prześwitujące kółko na środku głowy ale od dawna goli sie na parę mm i jest mega seksowny,dodam,ze jest wysoki i postawny pewnie dlatego tak super wygląda.Łysiejący za to kurduple to już masakra,współczuc im tylko:O

Gość Dżaga_
Pod warunkiem że jest wysoki /minimum dla mnie to 185/ i zadbany.Jest naprawdę wielu lysych i przystojnych facetów!

Gość wszystko co nie jest mężczyzną
oj to prawda że łysienie postarza doznałem tego na własnej skórze (glowie) :(

Gość ja lysieje gole sie codziennie
tu chodzi o moja prezencje i zaradnosc

Gość maciejkawiosennapomic
A jak wygląda pitbull?

Gość viellchertstertg
naturalnie e moze ;)

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Ja wiem czy łysienie postarza? Znam przystojnego łysola facet jest po 30tce a wygląda młodziej niż niejeden 20 parolatek z włosami. Wszystko zależy od facjaty bo jak ona jest ładna to łysa pała jest ok :)

Gość ale jesli przecietny lysieje
to ma pod gorke

Gość ZŁOTOWŁOSA28
Nie lubię łysoli :o