Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprytna Polka

Czy wy też tak macie???

Polecane posty

Gość Sprytna Polka

Np jesteście w MacDonaldzie to zabieracie słomki do domu, cukier czy ketchupy? Ja tak robię kiedy jestem w Macku zawsze biorę garść słomek, cukru, czy ketchupy. Czasem nawet opakowania po Big... na kanapki dla synka. Jak jestem u znajomych czy u kogoś to zawsze mam w torbie woreczki śniadaniowe na proszek do prania. Dla czego nie? Na jedno pranie starczy. Jak jestem w galleri czy knajpie to papier czy ręczniki to obowiązkowo biorę.

Gość polimeryzowałabym
Sprytna Pola ze Wsi ?

Gość gakk-a
powiem Ci że wiocha straszna z tym papierem i ręcznikami, totoż podchodzi pod kradzież dla mnie to żenujące zabrać cukier bądź ketchup który dostałam do posiłku a nie zjadłam, ale tutaj jest wytłumaczenie, dostałam to po co się ma zmarnować, zabieram do domu, ale żeby garściami!

Gość Sprytna Polka
Najlepsze są imprezy szkolne. Wtedy ładnie się ubieram i bardzo pomagam. Można z stołu sprzątnąć np napoje, słodycze, serwetki jedno razowe które dzieci nie używały. Jak się jest sprytnym można zaoszczędzić. Zawsze biorę papier toaletowy jak jestem w galerii czy w barze. Czasem mydło

Gość Sprytna Polka
Np chodzę na rynek i zbieram warzywa dla króliczka. Mam jeden warzywniak w którym dostaje sałatę, marchewki i to za darmo!! a króliczka nie mam i nie będę miała:-))

Gość ertzuiolkm
wez krzeslo z domu usiadz w galeri i ogladaj tv,dopiero zaoszczedzisz:)