Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która lubi przeciętnych?

Która z was lubi przeciętnych facetów?

Polecane posty

Gość Która lubi przeciętnych?

I niekoniecznie leci na super przystojniaków?

Gość do PindziaLindzia
a jak ma wyglad to juz czyms innym nie musi zaciekawic?

Gość do sdfghgfdsfgtyhujhgf
a ty na jakich lecisz?

Gość do PindziaLindzia
a moglabys spotykac sie np. dla samego seksu z facetem przystojnym, ale pustym i niezbyt inteligentnym?

Gość sdfghgfdsfgtyhujhgf
na nieprzeciętnych :D nie chodzi o to, żeby wyglądał jak model czy był super genialny. Ale żeby miał w życiu jakąś pasję, żeby się czymś interesował,nie znoszę ludzi, którym jest wszystko jedno. poza tym lubię jak facet jest inteligentny, ma nienaganne maniery i cenię auto-ironię i poczucie humoru;] No i urodowo też wolę oryginały ;)

jesli o mnie chodzi to nie.. kręci mnie inteligencja u facetow hehe, zreszta podchodze do takich spraw z uczuciem, nie jestem zwierzeciem i umiem pochamowac swoje żądze.. :P

Gość htjtk
Liczy się pierwsze wrażenie. Czym cię może zaciekawić przeciętniak, chyba gównem. Wiadomo, ze jak przystojniak to pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne a potem to już leci samo, a taki przeciętniak nic.

Nie wiem czy powinnam lubić przeciętniaków, mają niską samoocenę - jak poleciałam na takiego jednego ostatnio to mnie olał, on był na pocieszenie po przystojniaku u ktorego myslslam że nie mam szans, tymczasem ten bardzo przystojny okazał się normalniejszy, sympatyczniejszy i w ogóle :)

Gość htjtk
Wiadomo, że taki przystojniaczek będzie o wiele bardziej pewniejszy niż taki przeciętniak.

Gość trafl;P
Ja uwielbiam przeciętnych, tzn. dla mnie są przystojni ale kiedy pytam innych o opinię, to okazuje się, ze nie są przystojni... Ale mnie tacy pociagają, szczegolnie jeden-pozdrawiam Jarku:)

Gość do sdfghgfdsfgtyhujhgf
ale tu chodzilo o wyglad. przecietniak to po prostu taki, ktory nie jest super przystojny

Gość htjtk
Chodzi o wygląd.