Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Jeżeli on nie jest ze mną to nie będzie też z żadną inną !

Polecane posty

Nie pozwolę na to [zły] Tyle przepłakałam przez niego, tyle mi obiecywał, pamiętam jak powiedział "Jesteś taką dziewczyną, jaką chciałbym mieć" czy coś w ten deseń :O Było to 14 lutego :( mówił to pewnie do każdej :O :( Bo oczywiście nie byłam tą jedyną, tylko którąś z kolei...może akurat w tym rankingu byłam na 1 miejscu, a potem spadłam na czwarte, piąte...może na ostatnie miejsce :( Nie pozwolę na to by był szczęśliwy z jakąś inną kobietą. Tak jestem zazdrosna :classic_cool: ale i przede wszytskim zraniona...po co te jego piękne słowa? Piękne, niestety puste....:(

Gość kukół
kocham Cię:)

A ja Ciebie nie kocham :( Nie skończę :) chce poznać Wasze zdanie na ten temat :)

Gość sdfghgfdsfgtyhujhgf
a właściwie to co to kogo obchodzi? i aż taka paskudna jesteś, że inny cię nie zachce? :D

Nie ma innych facetów :( To znaczy są, ale oni nigdy nie zrobią na mnie takiego wrażenia jak mój były :( On był taki cudowny na poczatku naszej znajomości :( Przystojny, inteligentny, z poczuciem humoru, po prostu mój ideał.... niestety owinął sobie wokół palca kilka panienek :(

Gość ciemnookkaaaaaa;(
mam taka kolezanke co facet postapil z nia tak wlasnie jak z toba tzn ona miala gorsza sytuacje bo jest zapatrzona w niego od zawsze sa juz razem milka lat a on ciagle wywija jej takie akcje ze glowa mala a ona siebie obwinia ale tez mowi ciagle ze jak jej nie bedzie mial to nikogo innego i kurwa tutaj powiem jak jej jestescie zalosne i tyle jak mozna sie tak unirzac widocznie kretyni ze nie chca z wami byc i was krzywdza zapatrzona w faceta co ja zdradza pffff nie bedzie z zadna inna to po ch**a ci taki facet lepiej sie zastanow nad soba znajdz lepszego i tyle a nie planuj zemsty na kims kto do ciebie nic nie czuje i sie toba bawi dziewczyny nie macie za grosz odwagi sama jestem dziewczyna ale nigdy sie nie dam omotac tak facetowi i mu wybaczac itd mam swoj rozum i serce z kamienia i nie pozole se zycia zmarnowac na jakies falszywe milosci bo mam jedno zycie i kurwa nie bede sie przejmowac kims kto ma to gdzies dobrze ze nie mam takiego toku myslenia jak wiekszosc kobiet bo bym pewnie juz sie zarznela..

Gość kukół
znikaj stad, powiedzialem🖐️

Pani Ciapata to Ty? :D moje zdanie znasz :classic_cool: podzielam i pochwalam ten tok myslenia ;) spryskaj go skunksem,żeby żadna go już nie tknęła :classic_cool:

Gość kukół
ja Ci sie spodobam🖐️

Tak to ja :D Wczoraj pisałam o tej fotce :classic_cool: I ją skopiowałam i potem wyrzuciłam do kosza, po czym znowu przywróciłam i oglądam co chwila jak głupia :O

Gość ciemnookkaaaaaa;(
nie znajde lepszego bla bla..to sie dalej ponizaj i walcz o niego a on i tak bedzie cie mial w dupie i inne panny boze ale dziewczyny w tych czasach sa zalosne dobrze ze mam swoj rozum tym moge sie poochwalic innym tokiem myslenia od takich desperatek..

Gość kochas nie kocha ale idiotka
z tego co piszesz to rozumiem ze facet ciebie zdradzal ... i potem piszesz ze lepszego nie znajdzie ty pusta kretynko jak nie ... jeszcze mozesz znalezc takiego co zdradza, napierdala i kwasem leje po gebie ... pewnie ze znajdzie :) jego tez pokochasz... pierdolisz takie smuty e nie wiem