Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola 435453

Suknie ślubne

Polecane posty

Gość Jola 435453

Pomóżcie mi szukam jakiejś dobrej wypozyczalni w Gdynii, słyszałam o Antracyt ale sama nie wiem ? Moze któras się wypowie ? Co juz miała styczność

Gość Sandra2-
Antracyt to jest świetne studio, ja kilka razy korzystałam z ich usług i byłam bardzo zadowolona. Dekoracje były takie jakie chciałam, suknia boska. No coś niesamowitego i jeszcze świetna obsługa.

Gość Kaja6
Jak najbardziej Antracyt na ul.3-go Maja ;)

POLECAM STUDIO ANTRACYT! Sama korzystałam i byłam zachwycona! Przede wszystkim mają ogromny wybór a po drugie bardzo atrakcyjne ceny. Z resztą sama odwiedz a się przekonasz. Moim zdaniem najlepsza wypożyczalnia w Gdyni. Ale szyją ponoć też idealnie.

Gość gabreka
W STUDIO ANTRACYT na ul. 3 Maja uszyto mi suknię moich marzeń i wykonali dekorację w kościele. Wszystko było SUPER!!!

Gość karuuuuuusiaa
jak najbardziej Antracyt. zero wątpliwości. lepszego salonu w Gdyni nie widziałam, a mieszkam tu od 10 lat.

Gość Goboy 32
Przygotowania do ślubu były dla nas bardzo stresujące. Strasznie stresowała nas masa pracy do wykonania przed samym weselem. Na dekoracje nie starczyło nam czasu. Ustaliliśmy, że temat wystroju zlecić osobom bardziej doświadczonym , i nie żałujemy. Całość wyglądała przecudnie, piękne kwiaty Polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/.