Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anjaaa.

Co dla was dziewczyny oznacza pojęcie "prawdziwy mężczyzna" ?

Polecane posty

Gość Anjaaa.

J.W. ;)

Gość ZADowolona kurrkkkaa
inteligentny, zdrowy, pracowity. meski. zamozny klasa kasa i gest

Gość pseudonim artystyczny0077
penis 23 cm do tego gruby . zarost wszedzie w szczegolnosci na dupie jajach i klacie. I ten przyjemny smrod. To jest facet z krwi i kosci. brutal itp. najlepiej zeby pracowal jakos drwal lub cos takiego.

Gość Anjaaa.
a wielkość pisiora?

A dla mnie 'prawdziwy mężczyzna' to nie tylko taki z dobrym sprzętem, niezłą sylwetką, zarostem..itd. Ja prawdziwego faceta zauważam po charakterze! Miałam już kilku facetów w swoim życiu, niektórzy byli w moim wieku, inni trochę starsi, był też 10 lat starszy..i muszę przyznać, że chyba żaden z nich nie był tak naprawdę mężczyzną, przynajmniej nie takim jak to ja sobie wyobrażam faceta. Dla mnie prawdziwy facet musi umieć się postawić, musi umieć wyrazić swoje zdanie na dany temat, musi umieć się kłócić, szarpnąć mnie na ulicy, kiedy ja będę chciała iść w przeciwną stronę niż on, musi umieć podejmować decyzje, musi umieć być twardym kiedy potrzeba. Większość moich dotychczasowych partnerów, to były po prostu pizdy (za przeproszeniem). Tańczyły tak jak im zagrałam, a to wbrew pozorom jest strasznie wkurzające. Jestem osobą o ciężkim i twardym charakterze, ale to nie znaczy, że to ja mam być w moim związku mężczyzną. Potrzebuję partnera o równie mocnym charakterze jak mój :).

Odpowiedzialny, lojalny, stabilny emocionalnie, zaradny, pewny siebie, altruista.

Gość ytytytyt
Pierdzielicie o jakichś nieistotnych głupotach, a tak naprawdę prawdziwy mężczyzna to dla Was facet który ma 180/185/190cm wzrostu:(

Gość Mistrzzzzz
"musi umieć się kłócić, szarpnąć mnie na ulicy" Jednym słowem- patologia.

Musi umieć odważnie stawić czoła życiowym problemom i starać się być podoporą dla swjej kobiety.

Gość Morfen
up. Szarpnac, Czasem spuscic lanie. To co Ty kobieto niewiesz co robisz, ze Cie trzeba szarpac i sterowac? :) Dzieci mozna nakieowac a nie stara kwoke. Moze jeszcze powinine Ci robic pranie mozgu. Patologia

Gość Morfen
Dla kontrastu , co oznacza dla mezyczyzn prawdziwa kobieta?? Nie ma takiej polki na swiecie niestety.:(

Gość menno
Facet musi byc jak kowboy- pachnieć stajnią i mieć ubłocone buty -)

Gość Anjaaa.
Niektóre odpowiedzi bardzo ciekawe ;) upppppppppppp

Gość Anjaaa.
Mężczyźni mogą oczywiście też pisać o "prawdziwej kobiecie" ;)