Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam jedno

Może nie ten dział...czy ktoś ma buty firmy BADOXX

Polecane posty

Gość pytanko mam jedno

Zastanawiam się nad butami ale nie dla dziecka, dla męża. Tylko on strasznie niszczy, łazi czasem po budowie w nich...szkoda mi 4-5stów a jeszcze mamy problem z rozmiarem bo ma 49. I tej firmy są na allegro za 180 zł tylko jak z jakoscią?

Gość antonina z konina
oj nie polecam,moj ma BADOXXY,chodzi w nich tylko od swieta bo na codzien w roboczych i popekaly podeszwy,to juz jego drugie buty tej firmy i zawsze popekane podeszwy wiec ja nie polecam.

Gość pytanko mam jedno
Ok dzieki, wiec moze lepiej droższe kupić.

Gość gość
najgorszy chłam!!! syn ma tez 49 rozmiar-badoxxy trekingowe pękła ekoskóra po miesiącu chodzenia,sportowe lekkie po 3 tygodniach rozkleiły się!na szczęście fajny sklep i nie miałam problemów z reklamacją,ale sprzedawczyni ostrzegała ,że mają coraz więcej zwrotów tej firmy

Gość gość
nie kupuj, wiem cos o tym, bo pracowałam w obuwniczym

Gość gość
Nie kupuj. Podeszwy są do bani. Po 5 miesiącach buty do wyrzucenia. Reklamacji nie uwzględniają

Gość gość
Uważajcie jak będziecie kupować buty tej marki. Jest to szmelc jak chińskie buty jednorazowe. Buty za 129 zł chyba powinny być lepsze niż za 29 zł z marketu, ale jednak grubo się pomyliłem. Po 4 dniach !!!!!!! użytkowania przetarł się zapiętek w jednym z butów. Po zgłoszeniu reklamacji została dwukrotnie odrzucona, ponieważ "bardzo mądrzy specjaliści" stwierdzili że noga jest niedopasowana do obuwia !!!!!! A ja zadam pytanie tym "mądrym" panom - Dlaczego drugi but się nie przetarł ???????? Jest to ewidentna wada fabryczna, ale producent nie jest w stanie się do tego przyznać !!!!!! Zasada sprzedałem i niech klient spada na drzewo to bardzo dobre podejście tej firmy do klientów. GRATULUJĘ Winszuję podejścia do klienta i zalecam omijać tą firmę obuwniczą z daleka

Gość gość
Uważajcie jak będziecie kupować buty tej marki. Jest to szmelc jak chińskie buty jednorazowe. Buty za 129 zł chyba powinny być lepsze niż za 29 zł z marketu, ale jednak grubo się pomyliłem. Po 4 dniach !!!!!!! użytkowania przetarł się zapiętek w jednym z butów. Po zgłoszeniu reklamacji została dwukrotnie odrzucona, ponieważ "bardzo mądrzy specjaliści" stwierdzili że noga jest niedopasowana do obuwia !!!!!! A ja zadam pytanie tym "mądrym" panom - Dlaczego drugi but się nie przetarł ???????? Jest to ewidentna wada fabryczna, ale producent nie jest w stanie się do tego przyznać !!!!!! Zasada sprzedałem i niech klient spada na drzewo to bardzo dobre podejście tej firmy do klientów. GRATULUJĘ Winszuję podejścia do klienta i zalecam omijać tą firmę obuwniczą z daleka

Gość gość
Up

Gość gość
Srup