Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posluchajcie prosze

prosze wysluchajcie mnie !!!!

Polecane posty

Gość posluchajcie prosze

zastanawiam sie czy czasem nie dzieje sie ze mna cos zlego i jak to nazwac o co chodzi : otoz zauwazylam ze jesli ktos zrobi mi przykorsc lub postapi ze mna zle to po jakims czasie z ta osoba tez dzieje sie cos zlego chociaz ja wcale nie zycze tej osobie zle a najwyzej mam zal do niej czy ktos mnial podobnie jak ja ?

Gość eripwepqmcek
podobno jest coś takiego jak karma

Gość posluchajcie prosze
nie , nie wcale nie bzdety jak nazwiesz to ze w ciagu tego roku kolezanka oszukala mnie gdyz nagle wyprowadzila sie z wynajmowanego mieszkania zostawiajac mnie z dlugiem- nie zaplacila swojej miesiecznej raty czynszu izostawila mnie sama z perspektywa oplaty calosci czynszu w nastepnym miesiacu lub szybkiego szukania innego wspolokatora a do tego zawlaszczyla sobie moj wcale nie tani aparat foto ktory ukradla z mieszkania pomyslalam o nie tylko jaka wredna swinia ale nie zyczylam jej zle a po miesiacu dowiedzialam sie ze spowodowala wypadek samochodowy w ktorym zostala ranna 2 przypadek tez w obecnym roku moj narzeczony 3 lata zwiazku wczesniej super,zrywa ze mna zareczyny ja mam duzy zal do niego ale glownie placze codziennie nie zyczylam mu zle i po 2 tyg okazuje sie ze zlamal sobie noge w pracy i to dosc powaznie boje sie ze ja jakos odzialywuje na ludzi

Gość posluchajcie prosze
niech juz ten rok sie skonczy bo jest dla mnie bardzo niekorzystny !!!

Gość Ja mam podobnie
a nawet znacznie gorzej!.Kto ze mną zadrze, to po pewnym czasie umiera! Słowo honoru że tak jest.Uważam te zdarzenia za zbieg okolicznosci?! Zauważyli moi znajomi ! Nikomu nie życze zle, a jednak taka prawda!

Gość wiedma :P
ja mam podobnie, tzn. prawie, bo Ty to robisz niechcąco a jak mnie ktoś wkurzy, czasem nawet minimalnie, to z pełną premedytacją życzę mu najgorszego, po prostu siedzę i wysyłam złe myśli do tej osoby i zawsze coś się takiej osobie dzieje, i nie są to małe nieszczęścia tylko solidny kaliber :classic_cool:

Gość gh
ja tez tak mam