Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona17567

Mam problem z facetem...doradzcie cos...

Polecane posty

Gość zamyslona17567

Pozanałam fajnego faceta .spotykam go co sobote w klubie i potrafimy przegadac pół imprezy...ale on nie poprosił mnie nawet o numer ;(a jestem pewna ze mu sie podobam ,daje mi to jednoznacznie do zrozumienia. Strasznie głupio mi po prosic o jego numer tel.uwazam że to on powinien zrobic ale ile można czekac.czekam jak głupia do każdej soboty aby go tylko zobaczyc .macie jakies pomysły ?

Gość zamyslona17567
własnie nie kontaktujemy się..on pracuje w klubie w którym jestem co weekend a dokładniej jest ochroniarzem. .dlatego co sobote gadamy ,bo jak mnie zobaczy to zaraz do mnie leci . I to już trzecia sobota z rzędu.Jak z nim nie gadam to cały czas Obserwuje mnie . nie wiem co o tym myslec.:(starsznie mi sie podoba.ale nie wiem co z tym zrobic

Gość zamyslona17567
jak ide na impreze to sie tydzien wcześniej nie myje i on czuje moją łiłę.

Gość 5655555
może typ boi się porazki z tym numerem,

Gość zamyslona17567
podszywcu ciagaj druta .

Gość zamyslona17567
Jak go zapytac o numer??troche mi głupio tak wprost...nigdy nie prosiłam pierwsza o numer..

Gość ojjjjjjjj
dziewczyno, o takich lasek jak ciebie ma na peczki :))), a ty odrazu sobie wyobrazasz bog wie co:D

Gość zalamuje sie tu czasami
poproś najwyżej więcej do tego klubu nie pójdziesz.:)

Gość zamyslona17567
nie zauwazyłam tłumów obok niego...a po za tym nie jest cudem swiata,jest facetem z krwi i kosci.Nigdy nie podobali mi się narcyzki z włosem na żel +solara. On jest inny..i dlatego mnie kręci;(

Gość ojjjjjjjj
i w zadnym wypadku nie pytaj go o numer telefonu, bo sie osmieszysz, a facet straci szacunek do ciebie. Jak bedzie mu zalezalo, to wszystko zrobi, zeby zdobyc twoj numer i umowic sie na randke

Gość to,us2345
a jaki jest>?? pewnie napakowany wysoki i blady/haha

Gość zamyslona17567
OJJJJ..łatwo Ci powiedziec... juz tak nie dam rady na dłuższą męte . Chce wiedziec na czym stoje,bo nie mogę spac w nocy

Gość ojjjjjjjj
rozumiem, ale naprawde postaraj sie nie narzucac. Jak wygladaja wasze rozmowy, o czym z reguly rozmawiacie?

Gość zamyslona17567
kręci mnie to co ma w spodniach widziałam jak mu staje ma z 25cm :)

Gość zamyslona17567
Ale trzeba byc cwokiem aby bawic się w podszywki.. o wszystkim rozmawiamy.Facet mnie komplementuje .zapoznaje mnie ze swoimi znajomymi. . przynosi mi sok.jest opiekunczy . ale cos nie tak..bo wciąz nie mam numeru.;(

Gość może jest zakaz
dla obsługi podrywać klientki :P powiedz, żeby ci gitary nie zawracał bo jak z nim gadasz to tracisz okazję na poznanie kogos innego a z gadki z nim i tak nic nie wynika :P

Gość luiza345
OLEJ GO I JUŻ.PO PROSTU NIE PRZYZNAWAJ SIE DO NIEGO.ZOBACZYSZ CO BEDZIE SIĘ DZIAŁO.

Gość lurysiuZklany56
moze zrób to podstepem,,,zapros na piwo czy cos w tym stylu. zrób co kolwiek bo bedziesz żałowała.

Gość ADAm POWAŻNY
POPROSTU GŁUPIA TĘPA CIPA I TYLE :)

Gość zuzia3457
co z tego że ochroniarz?? uważasz że ochroniarz to nie człowiek?

człowiek :) ale co to za robota, ochroniarz. ani prestiżu, ani kasy. sorry, nie mam już 19 lat, żeby bujać w obłokach i nie myśleć o takich rzeczach, jak stabilizacja finansowa. w życiu bym się z takim nie prowadzała, za niska liga.

Gość zuzia3457
ale z tego co wiem ochroniarze dorabiaja sobie w weekendy a na codzien wioda normalne zycie ..pracuja itd.przynajmniej w moim otoczemiu.

Gość mikusia56743
prestiż? stabilizacja finansowa?? Wyrosniesz z tego założenia. Mam 23 lata i dobrze zarabiam ,na brak gotówki nie narzekam. . przez długi czas spotykałam sie z facetami naprawde dobrze ustawionymi i pograżałam się w tych "bogatych związkach"Podróże ,najlepsze miejsca..miłosci tam nigdy nie było az przypadkiem spotykam kogos wyjatkowego kto nie spi na kasie ..i mimo mojej kasy i mojej ładnej buzki ta"partia" ma na mnie wyjebane i dochodze do wniosku ze kasa jest gówno warta. Moje poglądy zmieniły się o 180 stopni.

Gość zamyslona17567
ruchamy się w kiblu w anala przez reklamówke z tesco

Gość zamyslona17567
w tymże klubie no.....w cipke se wsadzam szczotke od kibla , misio jeszcze to filmuje komurkom i wżuca na redtuba

dziecino - 23 lata to ja miałam - lata temu :) obawiam się, ze to ja ci mogę mówić, czy z czegoś wyrośniesz, czy nie, a zapewniam, że w twoim wieku to się w dupie było i gówno widziało, więc nie dziwię się w sumie wygłaszanym tezom, choć są błędne. powietrzem się nie najesz, kochanie. :)

Gość zuzia3457
czarna zła dziewczynko,wydaje mi się ze jestes prosta biedna wiesniarą która liczy tylko na kase faceta. . bo brak ci ambicji .Może jestes starsza ale gówno osiagnełas patrząc na twoje załosne posty. Ja jestem nie zalezna i wolę miec kochanego faceta obok niz kasę.