Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imperium zmysłów-Kobieta

Mam ochote na romans

Polecane posty

K-dawno nie widziales slazakow chyba:D Maxym-jak sobie odstrzele cusik to upoluje sanitariusza:D Wod-Ochrona?...a wiesz ze czasami w tym parkach udaje sie klusownikowi i tak cos wyniesc niespostrzezenie?;) K-mam dwa i powiem Ci ze ciesza sie dobra opinia wsrod uzytkownikow-ciagle w cenie:D Pan-Brunetka dlugie proste wlosy,delikatna postura,duze oczy biale zabki,styl sportowy jesli chodzi o ubior...zwinna zwiewna i fajna po 30:D

B-ja nie tylko nienasycona ja wyglodniala:Dwrecz mysle ze dlugo bedzie mogl sie mna sycic:Dzeby tylko kondyjcja jelenia byla dobra :Dbo poroze o niczym nie swiadczy jak sie juz kiedys przekonalam

Gość gooooooooooooo
maxym ,masz racje , upolowac musze grubego zwierza:)

Poroże staje się bezużyteczne, gdy nie ma się pomysłu, co z nim zrobić... Dorodny jeleń imponuje swoim sarnom, dzięki wyobraźni i umiejętności podsycania iskier w ognisku namiętności. Rozpala i nawadnia jednocześnie

znaczy w jakim sensie grubego? Sanitariusz? że tak poprawię....ratownika medycznego?

Zwal jak zwal -wiadomo o kogo chodzi :D Lubie jak jelonek ma mase pomyslow bo kazda namietnosc zabija monotonia ...;)

Gość gooooooooooooo
Imperium .....musi miec mase ......:) i nie tylko......

Są jelenie, dla których zabicie monotonii jest niemożliwe. Ale nie dlatego, że nie mają możliwości, ale po prostu nie pozwalają jej się narodzić. Prawdziwy jeleń lubi, jak jego sarna nie wstydzi się pragnień, nawet tych najskrytszych i najdziwniejszych:)

Gość gooooooooooooo
wlasnie , takiego jelenia mi trzeba :)

"Wodospad :) Androgen i lisicę się upoluje. " Obyś nie skończył jak samiec czarnej wdowy. Lisica czasem ma zapotrzebowanie na samczą krew :-)

Ratownik medyczny potrafi jedynie dmuchać usta-usta, zastosowac pozycje boczna ustaloną , oraz pobudzic akcje serca;)

Gość kjzhfjkskjs
piekna, zgrabna i powabna :o

No i stało się. Wpadła lisica do kurnika i podusi zaraz te zmokłe koguty, co im się wydaje, że są groźne niczym smoki. Wodospadzie, powiedzialabym, że zraniłes moje lisie serce, gdybym je miała... a teraz szykuj się na najgorsze, bo jak z Toba skończe, to z tego wodospadu zostanie tylko mokra plama :D

Gość PanOdpowiedz
Fajne dziewczyny sa na tym watku. Niech was wycaluje, cmok, cmok. Ja mam taki temperament , ze zadna ze mna nie wytrzyma. W moim rejonie ladnych i inteligentych samiczek w przedziale 28-32 brak niestety. Wszystkie z gromadka dziecie przy boku. :)

Nena, może poluja na kurczaki, bo lisica nadal hasa niczym niezagrozona miedzy chwastami :)

Powszechnie wiadomo, ze lisa jest bardzo trudno zlapac ...trzeba nie lada pulapki ;)

Nena, teraz mnie ciagnie do łózka... bez wzgledu, czy w sypialni jest jakas klatka, czy nie :) Dobrej nocy.

No to polowania dzien drugi:D

jelonki lisice i inne lesnzwierzaki pochowaly sie przed mysliwa?:D e

Gość Najszybszy w mieście
ja jestem właśnie głodny:(

Gość Niegrzeczny00
Może zastaw jakąś pułapkę ze smakowitym kąskiem w środku? :)

Gość MAREK36Płock
Witajcie jestem z Płocka pszystojnym 36latkiem zonatym szukam kochanki i dyskreci