Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice są na nie

Kto z was ma UDANY ZWIĄZEK z rozwodnikiem/rozwódką?

Polecane posty

Gość rodzice są na nie

z dzieckiem/dziećmi Warto sie w taki układ ładować?

Gość nie biorę używanych
kropka

Gość kfjfs
mama związała się z rozwodnikiem. Po jakimś czasie okazało się, że jednak z jakiegoś powodu został tym rozwodnikiem...

Gość kaniula
powiem Ci nie!!!!!!! 4 lata temu zwiazalam sie z rozwodnikiem i niedawno kilka dni temu okazalo sie ze sypia ze swoja byla, zdradzil mnie!!! chce do niej wrocic i zostawia mnie! jestem zalamana, kocham go i on tez mnie zapewnial ze kocha, staralismy sie o dziecko.. gdyby nie mial dziecka z byla i go nie odwiedzal zapewne nie stalo by sie to wszystko... nie umiem sobie z tym poradzic dlatego posluchaj rodzicow! ja swoich nie chcialam sluchac bo bylam zauroczona!

Gość rodzice są na nie
ale jego ex zona już jest w nowym związku i raczej dobrych relacji nie mają na dzien dzisjejszy

Gość grrrom
a skąd wiesz jak jego ex będzie w nowym związku? Może rzucić nowego faceta nawet jutro

Gość kaniula
jego tez byla, jakos go splawil... tez byli w strasznych relacjach... zmienilo sie... ile masz lat? teraz jestes zakochana a pozniej bedziesz plakac

Gość rodzice są na nie
nie wiem co robić:-( czy taki zwiazek to zawsze porażka?:-( on naprawde wydaje się super facetem

Gość ksjfslf
skoro jest takim super facetem, to żona przypomni sobie o tym :D

Gość rodzice są na nie
ma dużego siusiaka jak koń i kasy w bród

Gość kaniula
rozumiem cie! moj tez wydawal sie cudowny wspanialy i zakochany we mnie! moze byl. a teraz mowi mi jestes wspaniala dziewczyna, dobra, madra i niezwykle dobra ale cie nie kocham! znajdziesz sobie kogos i bedziesz mogla wyjsc za maz bedziesz miala to czego ja Ci nie moge dac... to jest najgorsze co mozna uslyszec jak sie kocha! nie popelniaj tego bledu co ja! moze Twoj jest inny, moze Ci sie uda ale.. ja bym wszystko dala zeby mi ktos wtedy walnal w twarz i powiedzial opamietaj sie

Gość rodzice są na nie
znowu pojawiają sie podszywy:-(

Gość rodzice są na nie
kaniula ale teraz co drugie małżenstwo sie rozpada, czy naprawdę to sami źli i beznajdziejni ludzie? myślę ze mnóstwo z nich to też uczciwi ludzie

Gość kaniula
ile masz lat? moi rodzice 3 lata mnie probowali naklonic zebym go zostawila. przestali gdy ja z nim zamieszkalam i staralam sie o dziecko. wtedy mnie zostawia! super

Gość rodzice są na nie
mam 29 lat, on tyle samo a ty ile masz lat? wspolczuje ci strasznie:-(, ale wiesz tak samo mógl cie potraktowac każdy inny facet, nie tylko rozwodnikowi się może odwidziec. Czasami zwiazek sie wypala i to niezależnie czy z kawalerem czy nie

Gość kaniula
ja mam 26 on 33, wiesz ile ja upokorzenia przeszlam zeby z nim byc? jak jego zona zatruwala nam zycie? jak mnie oczerniala? kochalam wiec wytrzymalam a teraz? skoda słow

Gość rodzice są na nie
zatruwała wam życie? ale jak to? to mieliscie z nia ciągly kontakt??

Gość kaniula
tak, nie mogla przezyc ze on kogos ma, sprawa o podzial majatku trwala kilka lat, w koncu sie wyprowadzila na drugi koniec polski i nadal z nim walczyla- o wszystko! o dziecko tez! nie pozwalala mu sie z nim spotykac. az zmienila front...