Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowana_

Czy jest szansa na ciaze?

Polecane posty

Gość zeschizowana_

planowo mam dostać @ za 2 dni ewentualnie za 4 dni, kochaliśmy się 3 dni temu, z tym, że pocierał się o mnie, tzn o wewnętrzną część uda, bardzo blisko..i wyleciał ten płyn, ale wmasowałam go w udo, oczywiście później palców sobie nie wkładałam, założył gumkę i kochaliśmy się do końca. Skończył we mnie, później mi powiedział, że nie mam się czego bać, bo z gumką wszystko było okej, cała i w ogóle. Wychodzi na to, ze to byl 24 dc. Cykle mam przewaznie 27-29 dniowe. Jak myslicie jest szansa? Normalnie chcę wierzyć, że wszystko jest okej, bo od tego @ chcę zacząć brać tabletki..

Gość zeschizowana_
Jestes pewna? Kurcze, bo tak sie boje i przez te schizy sie wykanczam i dlatego to byl ostatni raz i chce dostac @, by brac tabletki i sie juz niczym nie przejmowac, juz mam kupione i naprawde chcialabym, zeby sie pojawil... :(

Nie ma kija, nie jesteś w ciąży:) A co do stresu - rozumiem Cię doskonale. ALE NIE MA SIĘ CZYM PRZEJMOWAĆ.

Gość zeschizowana_
Jeszcze rozumiem jakbym sie nie zabezpieczala, ale naprawde nie dopuszczam do takich sytuacji, zawsze gumka. a 24 dc to wydaje mi sie, ze byl nieplodny (wydaje sie, bo wiadomo, ze w kazdym cyklu moze cos sie poprzestawiac), bylo sucho. No i gumka cala.. Normalnie chce mi sie wlosy z glowy rwac ze stresu. Dziewczyny, a czy Wy kochacie z sie gumka do konca i zawsze jest okej? No, bo niby jak te plemniki mialyby sie dostac..

Gość zeschizowana_
up

Gość zansdn
idz sie leczyc na glowe :o nie dojrzalas do seksu, to go nie uprawiaj! cholera jasna no, ile ty masz lat?! 16?!

Gość ,.,.,.,.,.,.,.,.,
up co up up zrob test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziecko drogie

Gość ,.,.,.,.,.,.,.,.,
a 24 dc to wydaje mi sie, ze byl nieplodny (w nawet nie kiedy ma dni plodne a uprawia sex no nie moge:O

Gość super, nie ?
ja kocham sie bez gumek, biore tabsy i nie schizuje

Gość zeschizowana_
mam 20 lat jakbyscie nie wiedzieli ;] pytam, bo zwyczajnie sie schizuje, opisalam powyzej sytuacje i chce wiedziec co o tym myslicie.

Gość co jak co ale
a co my mozemy myslec hmm????? my nie wrozki zrob test dziecko drogie.......

Gość zeschizowana_
Tak, zrobie test szczególnie kiedy wspólzylam 4 dni temu. Na pewno mi wyjdzie poprawny wynik. Pytam sie czy Wy macie obawy, jak kochacie sie w dni nieplodne z gumka do konca? O to mi chodzi, czy jest jakas szansa? Chce sie uspokoic..

Gość co jak co ale
zeschizowana_a kto mówi dziecko drogie ze ty masz go juz robic? chyba logiczne ze w dniu spodzewanego@ albo jak bedzie sie spoznial co to za pytania ludzie:O

Gość co jak co ale
nie nie mamy obaw bo w porównaniu do ciebie ja np staram sie o dziecko swiadomie i nie mialam takich obaw:D

Gość co jak co ale
a po drugie w dniu nie plodne nie zachodzI sie w ciaze:D:o

No przecież każda prezerwatywa ma mikropory, przez które pleminiki mogą się przedostać. 😴 A dni płodnych się nie wylicza - nie wiadomo czy Ci się coś nie przesunęło. 😴

Gość zeschizowana_
no wlasnie dzisiaj 29 dc i nic.. dalej czekam, wiem, ze to byly nieplodne i w dodatku przeciez gumka byla cala i nie zsunela sie..