Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenujaca sytuacja

Zlozyc te zyczenia czy nie? Co ja bardziej zaboli?

Polecane posty

Gość zenujaca sytuacja

Dlugo sie przyjaznilam z pewna dziewczyna juz od podstawowki ale nasze drogi zaczely sie powoli rozchodzic, jak ona znalazła chlopaka to juz w ogole, zreszta zawsze tak bylo ze rzadko sie spotykalysmy, glownie z mojej inicjatywy jak kogos miala to ja bylam na drugim planie, tzn jak sie spotkalysmy to nie dała mi odczuc ze mnie lekcewazy itp ale tez nie widziala nic zlego w tym co robi. Tak wypadlo ze mamy urodziny w odstepie 3 tygodni. W tym roku 18. Zawsze skladała mi zyczenia, w tym roku nie. nie wyprawiałam 18 i mowilam jej to wczesniej, zyczen nie dostalam, watpie zeby zapomniala bo zawsze pamietała, jak nie miala kasy na koncie pisała czy dzwonila od rodziców rok w rok bez zadnego "przypominacza na fb " a teraz nawet z nim nie pofatygowała sie. Strasznie mi przykro ze sie na niej zawiodlam.Kontaktu nie mamy od ponad miesiaca. Urodziny ona ma jutro. Co robic? Udawac ze nie bylo mnie caly dzien na fb (i nawet tam jej nie zlozyc?) czy moze napisac byle jakie ' 100 lat ' ?

Gość zenujaca sytuacja
No w sumie... niezła myśl :P Jesli nikt sie nie wypowie to zostane przy tym ;)

Gość marcheweczka...
Olej ja tak,jak ona ciebie

Gość zenujaca sytuacja
ale tak wprost? być na tym fb i nie składać? :D

Gość JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE!
Znasz to powiedzenie? Dokładnie tak samo zacznij postępować ze swoją koleżanką.Będąc na Twoim miejscu bym ja olała! Nie narzucaj się skoro ona Tobie nie złożyła życzeń!.Miej szacunek do siebie.

Gość niuqaoj
Nie składaj jej życzeń i siedź ciągle na fb, żeby widziała, że jesteś i masz ja w dupie tak samo jak ona Ciebie.